Ovan nestrpljiv, Bik skoncentrisan, nagrada za Blizance, Rak u škripcu, Lav blizu rešenja, iznenađenje za Devicu, Vaga borbena, Škorpija neodlučna, Strelac odbacuje novac, naplata za Jarca, Vodolija kreativna, a Ribe u ozbiljnoj priči. Ovo je horoskop za danas, 21.02.2016.

OVAN

Posao: Vaša nestrpljiva priroda može biti izuzetno produktivna danas. Uvideli ste da se obaveze mogu uraditi kvalitetnije bez većih izgovora. Bićete dovoljno skoncentrisani na zadazak koji budete obavljali. Možete očekivati sitne zamerke od šefa za nešto što ste propustili da uradite u prethodnom periodu.

Ljubav: Imate dosta jaku intuiciju i nije vam svejedno u vezi partnera kako se priča odvija. Poželećete da se povučete makar na kratko iz priče u kojoj ste trenutno.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

BIK

Posao: Naglašeno vam je polje karijere pa ćete biti dovoljno skoncentrisani na ovom segmentu. Do duše imate dosta kolebljiv stav po pitanju odluka koje donosite jer ste imali već slično iskustvo kroz koje ne želite da prođete loše.

Ljubav: Ako ste sami sledi vam poznanstvo sa osobom koja izgleda dosta mladoliko. Možete se zaljubiti u blisku osobu ili u osobu koja vam je bila prijatelj neko vreme. Srećete komunikativne partnere.

Zdravlje: Možete imati manji nazeb.

horoskop-dnevni-pisanje
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Ukoliko niste završili učenje za ispite koje morate da položite, evo šanse na koju niste u toj meri računali. Bićete dovoljno nagrađeni za svoj trud. Pokušajte da rešite ovu situaciju na jedan pozitivan način. Možete se nadati odličnoj oceni.

Ljubav: Partner na koga ste često mislili je povezan sa vašim poljem učenja i razvoja. Možete biti prijatno iznenađeni onim što možete da doživite. Budite komunikativniji.

Zdravlje: Isuviše ste okupirani poljem zdravlja. Imate hipohondriju.

RAK

Posao: Naglašeno vam je polje novca koji možete sticati kroz masu ljudi. Majka vam pomaže što se novčanika tiče pa možete da računate i na ovu soluciju. Oni koji su zaposleni mogu biti prijatno iznenađeni kada je u pitanju povišica.

Ljubav: Stičete utisak da vam je partner dosta agresivan. Morate da postavite jasnu granicu prijateljstva i ljubavnog segmenta kako bi vam bio jednostavniji život bez većih trzavica.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Idi na sledeću stranu >

 

1
2
3
Podeli
Iris Tadić
Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here