Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Stare navike ne menjate i to može biti veći problem jer ovaj stav može da vas dovede do jako loših vibracija na polju posla. Promena bi vam izuzetno prijala jer ne vidim razlog zašto bi se zadržavali na mestu koje vam donosi glavobolje i teškoće.

Ljubav: Neko nov na pomolu ovaj put. Imaćete u opticaju i nekoga od ranije ali vi to nećete prihvatiti. Osobe koje su vezane za vas mogu biti rođene u zaku Jarca.

Zdravlje: Mogući problemi u stomaku na psihosomatskoj osnovi.

JARAC

Posao: Ovaj put kod vas dve poslovne šanse na vidiku. Nećete obe uzeti u obzir, jednu ćete čak šta više radikalno odbaciti pa se savetuje oprez pri takvom izboru. Možete biti čak skloni i sitnjičarenju i džangrjivosti pa ćete kasnije trpeti posledice koje ste sami izazvali.

Ljubav: Vaša strastvena priroda ovaj put neće izostati. Jedna Škorpija je pravi izbor pa se slobodno upustite u ljubavnu avanturu koja se nazire.

Zdravlje: Povišen pritisak ovaj put. Idite na redovne kontrole.

jarcevi-horoskop
pixabay.com ©

VODOLIJA

Posao:  Saradnici mogu da vam sakriju neke sitnice i da imate ozbiljan manjak koji ćete uvideti ali ovaj put dosta kasno. Nemojte očajavati jer ćete definitivno ovaj put naučiti lekciju. Vi ste inače skloni da svakga puštate u svoj život bez predrasude ali ovaj put će to biti samo jedna velika greška.

Ljubav: Ovde ćete imati malo zatišje pred buru. Neko od ranije može da vam zakuca na vrata. Ali ovo je sve kratkog daha.

Zdravlje: Malo nervno naprezanje zamenite poslepodnevnim odmorom.

RIBE

Posao: Mala poslovna nesigurnost ovde danas neće izostati jer ćete biti primorani da neke stvari menjate radikalnije nego inače. Malo vam je zastareo metod rada pa se inače savetuje promena. Jedna muška osoba bi mogla ovaj put biti od velike pomoći i da uradi lavovski deo posla zbog  čega će te je i unajmiti.

Ljubav: Nemojte ulaziti u vezu sa nekim ko je bio od ranije u opticaju kod vas jer vi taj tretman ne zaslužujete ponovo. Sa razlogom je bivši.

Zdravlje: problemi sa cirkulacijom.

Otkrijte mračnu stranu horoskopskih znakova OVDE.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link