Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Drastična promena ovaj put na poslovnom planu. Novi ugovori i novi aranžmani pa bi bilo dobro da se posavetujete sa iskusnom osobom koja poznaje materiju kojom se bavite da nebiste imali propuste na nekim delovima. Odličan dan i puno iznenađenja ovaj put.

Ljubav: Malo  se karmički ovde neke stvari provlače pa moram da priznam da je najbolje nešto krenuti što se ove priče tiče nego da čekate opet priliku da se opet ponovi jer vam stvara otezanja.

Zdravlje: Napetost se oseća kao i mogućnost da nemožete psihički stvari da izdržite.

DEVICA

Posao: Neko vam obećava veliku sreću međutim ta reklama kod vas ovaj put ne prolazi. Vi odlično znate na čemu ste sa sobom i sopstvenim veštinama. Što se druge strane tiče ne može vam ovaj put apsolutno ništa. Kako su došli tako će i da odu. Odlično procenjujete situaciju.

Ljubav: Ovaj put birate da ostanete sami jer nećete imati vremena da se nađete na dva mesta odjednom. Na neke stvari će vaš partner ovaj put sačekati.

Zdravlje: Relativno dobro.

VAGA

Posao: Polažete veliku nadu za nove poslovne šanse ali ova cela situacija malo će vas iscpiti pa se savetuje da povremeno spuštate loptu kako bi dobili više informacija i lakše pregurali dan pred nama. Preko jedne Vodolije moguće da ćete imati dobar poslovni poduhvat.

Ljubav: Ovde se oseća neka vrsta emotivne praznine i nemogućnosti da se nešto reši bez većeg rizika. Imam utisak da druga osoba i ne zna za vašu patnju te vrste pa se savetuje da se otvorite i jasno kažete šta vas muči.

Zdravlje: Pazite na stomak, mogući bolovi u tom delu.

horoskop-vaga
Izvor: Pixabay ©

ŠKORPIJA

Posao: Imate otežanja na ovom segmentu zbog neraščišćenih računa. Mala doza iluzije koju je neko uneo u ovo polje dovodi do dodatne konfuzije. Nemojte da ulazite u neproverene, navodno poslovne šanse jer možete biti na velikom gubitku što vam se ovaj put nameće kao viša sila.

Ljubav: Neko nov može da vam dođe u opticaj ovaj put. Nije loša prilika na ovom segmentu ni kroz osobu koja bi mogla da vas usreći na jedan lep način.

Zdravlje: Povedite računa o digestivnom traktu.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link