Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 20. decembar 2015. godine

Kod Streca i Škorpije neko nov na pomolu, Devica ostaje sama, Bik mnogo razmišlja, a ne čini ništa, dok su Ribe u periodu nesigurnosti. danas je nedelja, dan Sunca, a ovo je dnevni horoskop za 20. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Situacija danas i nije baš sjajna što se ovog polja tiče. Imam utisak da su vas neke stvari sustigle na malo perfidan način ovaj put jer ste imali brojne propuste koje niste smeli baš da tolerišete tim intenzitetom koliko je bilo potrebno poraditi više na kvalitetu. Stoga ovaj put probajte da ispravite grešku.

Ljubav: Neko potpuno nov može biti pravi izbor za vas. To mogu biti jedan Jarac ili Škorpija. Savet ovde je da shvatite da niko nije savršen i da treba ponekad biti više malo tolerantan da bi postigli harmoniju.

Zdravlje: Ovde se nazire mala iscrpljenost zbog velikih briga.

BIK

Posao: Malo iscrpljujuća situacija ne dozvoljava da date svoj maksimum. Imam utisak da vam se plasira mnogo toga za jedan početak ali vi sigurno nećete moći sve na vreme da postignete. Savet je da se fokusirate samo na bitne stvari a one manje važne prepustite saradnicima kako bi mogli sve na vreme da dovedete do kvalitetnog finiša.

Ljubav: Mnogo razmišljate o jednoj osobi ali još kao da smatrate da nije vreme za akciju. Možete u ovom stavu da ostanete dovoljno dugo da propustite jednu šansu.

Zdravlje: Prekontrolišite rad bubrega.

BLIZANCI

Posao: Dosta dinamična atmosfera kod vas na radnom mestu. Cela zbrka može nastati oko jednog zaturenog predmeta pa se nemojte sekirati kako bi što brže ovaj problem rešili i da nebiste rasipali energiju na traganje za krivcem. Ipak ovaj dan smatrajte izuzetno povoljnim za promene.

Ljubav: Jedna Vodolija može biti pravi izbor ali ako budete pristali na veliku slobodu kao i na ekscentirično ponašanje partnera u suprotnom možete se previše raspravljati.

Zdravlje: Vaš nervni sistem može biti u manjem haosu.

horoskop-blizanci-karakteristike

RAK

Posao: Jedna osoba može da vam otvori oči što se poslovnih mogućnosti tiče. Bilo bi dobro da je poslušate jer ovaj put vam nosi odlično rešenje. Na pomolu može biti i potpisivanje ugovora kako bi krunisali definitivno rešenje kao i status cele priče.

Ljubav: Neko iz inostranstva može biti pravi izbor za vas. Jača ljubavna veza na pomolu skoro sudbinska, do duše samo ako vi to želite.

Zdravlje: Relativno dobro.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

134 Shares
134 Shares
Share via
Copy link