Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 18. decembar 2015. godine

STRELAC

Posao: Imate zaštićenu celu situaciju ali vi to ne vidite i izbegavate nešto i da započnete jer imate veliku dozu straha pa se nećete tek tako lako upuštati u neki konkretniji posao. Nemojte da računate na podršku drugih ljudi jer ćete ostati kratkih rukava zbog saradnje sa pogrešnim osobama.

Ljubav: Nešto novo na pomolu kod vas ovaj put. Imaćete utisak da se nešto i ne može baš u datom trenutku realizovati što se lnubavi tiče ali svakako ste  u jednom divnom društvu.

Zdravlje: Ovaj put radikalno rešavajte stvari.

JARAC

Posao: Iznenadne rasprave ovaj put neće izostati pa se dobro pripremite za jedan sat meditacije kako bi ovu lošu energiju kanalisali na taj način da vas ne remeti u radu. Na pomolu su i nova rešenja svakako ali se pazite da ne donesete pogrešnu odluku i sve ponovo počnete da gradite.

Ljubav: Sa jednom Vodolijom se ne preporučuje jer vam može doneto dodatni stres jer ovde kompatibilnosti i nema baš. Možete birati između dve osobe pa se savetuje da slušate svoje srce.

Zdravlje: Uranovi aspekti su ovaj put dovoljno prisutni u toj meri da se savetuje da malo spustite loptu jer u suprotnom stres je neizbežan.

VODOLIJA

Posao: Imaćete dovoljno briga pa se ne savetuje da se previše angažujete u poslu naročito u nekoliko poslovnih prilika oaj put. Na pomolu mogu biti i novi ugovori ali se ipak savetuje mali predah pre svake akcije kako bi što bezbolnije prošli date aspekte koji i nisu baš sjajnio što se vas tiče.

Ljubav: Savet je da nekoga od ranije ne puštate u svoj život. Ako je bivši on je to sa jednim velikim razlogom.

Zdravlje: Pazite na kosti i vaše psihičko stanje nije baš na zavidnom nivou.

ribe-horoskop-znak
pixbay.com©

RIBE

Posao: Poslovne šanse sa inostranstvom su izuzetno povoljne ovaj put. Vladar vašeg znaka, Neptun ovaj put daje izuzetno širok vidik celog posla jer se naziru izuzetno povoljne ponude preko okeana sa jednom mlađom ženskom osobom rođenom u znaku Bika.

Ljubav: Kod vas ovaj put mašta radi svašta. Imaćete više elana i moguće da ćete hteti više da se družite i izlazite.

Zdravlje: Pazite da ne preterate sa slatkišima.

Otkrij najgore kombinacije horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link