Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 18. decembar 2015. godine

Vodolija je danas za Jarca samo stres, Vagu možda čeka sudbinski susret, a Lava čeka karmička ljubavna priča. Danas je petak, dan Venere, rezervisan za ljubav i porodicu , a ovo je dnevni horoskop za 18. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao:  Saznaćete  da li ste imali lažnu dojavu u vezi jedne poslovne ponude pa se svakako savetuje dosta više opreza da vas cela situacija dodatno ne iscrpi u vezi projekta na kome trenutno radite. Novac je ovaj put zagarantovan ali dug je put do uspeha. To se bar vama tako čini pošto ste inače znak koji nema dovoljno strpljenja.

Ljubav: Poznanstvo sa mljađom ženskom osobom vam može doneti izuzetno lepe trenutke pa se ne ustručavajte da pokažete svoje emocije ovaj put.

Zdravlje: Moguće da ćete se malo više iscrpiti pa se savetuje odmor.

BIK

Posao: Jedno iznenađenje može da vam pokvari raspoloženje a naročito preko jedne muške osobe koja to čak i uviđa pa samim tim se dovoljno pazite sopstvenih izjava čak ovaj put. Poslovna situacija se može dodatno popraviti ali izbacite samo sentimentalnost i sve će proteći u najboljem redu.

Ljubav: Muški predstavnici ovaj put mogu biti izigrani od strane jedna ženske osobe rođene u znaku Vodolije. Uvidećete ko vam je prijatelj a ko neprijatelj.

Zdravlje: Nemojte jesti ljuto da nebiste imali problem sa digestivnim traktom.

horoskop-bik-astro
pixabay.com ©

BLIZANCI

Posao: Želje od ranije mogu jako brzo da vam se ispune pa i nemate velikih briga sa ovako bweneficnom energijom koja vam može biti zvezda vodilja pa svakako nemojte očajavati jer za tim nema potrebe. Moguće da ćete dobiti i više nego što ste očekivali.

Ljubav: Skrivene želje u vezi jedne osobe može da vam podtakne maštu. Ovaj put može i da se ostvari pa bi bilo dobro da pzite o čemu razmišljate jer može da vam se to i ostvari.

Zdravlje: Malo psihičko opterećenje.

RAK

Posao: Moguće da ćete imati nekoliko ponuda u opticaju kako da zaradite novac. Nije isključen ni odlazak u inostranstvo ovaj put. Bilo bi dobro da razmislite o celoj situaciji pre nego donesete odluku jer nešto može da i ne bude za vas i vaš senzibilitet po pitanju izbora posla.

Ljubav: Ovaj put i nemate mnogo mašte pa se nazire i hlađenje. Malo ste sitničavi pa ne dopustite da i vama i nekome pored vas takav stav pokvari raspoloženje.

Zdravlje: Proverite reproduktivne organe.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link