Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 18. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Neke reči će vam napraviti veliku blokadu i imaćete utisak da se stvari trenutno ne odvijaju po vašem izboru. Taj stav će biti jednokratnog karaktera pa se savetuje da sačekate malo sa odlukama ovaj put kako nebiste izgubili šansu za nešto više.

Ljubav: Karmička ljubavna priča se ovde dosta dobro nazire pa se savetuje da se ništa ne ostavlja za neki drugi put već proživite ono što vam se plasira da se ne ponavlja ista pričakasnije.

Zdravlje: Pazite na povišen krvni pritisak.

lav-horoskop-znak
pixbay.com©

DEVICA

Posao: Novac koji su vam obećali ovaj put može da padne u drugi plan. Moguće da ga odmah nećete ni dobiti i da ćete pasti u vatru zbog toga. Najbolje bi bilo da prihvatite ono što vam se realno nudi jer tako možete imati više uspeha.

Ljubav: Preko posla ovde možete imati izuzetno prilike za jednu strastvenu vezu. Susret je već bio na vidiku ovo su samo produžeci koji se završavaju dosta povoljno po vas.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak i moguće glavobolje.

VAGA

Posao: Izuzetna prilika kod vas na ovom segmentu ovaj put neće izostati iz razloga zato što imate povoljnu ponudu od kolega koji ni najmanje nemaju nameru da se štede pa se ovde uspeh generalno vidi i nemate razloga za veće brige.

Ljubav: Sudbinski susret ovde nije isključen. Mislim da bi bilo dobro da se ne plašite onoga što će e dsiti jer u svakom slučaju nećete moći ovo da izbegnete.

Zdravlje: Pripazite na kardiovaskularni sistem.

ŠKORPIJA

Posao: Muški predstavnici ovaj put imaju više sreće u celoj priči. Imaće veliko iznenađenje na polju posla i bilo bi dobro da se stariji čuvaju u tom smislu jer se nazire mogućnost preokreta situacije u korist nekog drugog. Do duše imate zaštićenu situaciju ali nije na odmet da na kratko spustite loptu u nekim situacijama.

Ljubav: neko od ranije je na pomolu u vašem životu opet prisutan ali vi ovaj put okrećete glavu od te osobe jer ste navodno po vašoj proceni im ali već loše iskustvo.

Zdravlje: Čuvajte srčani mišić.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

140 Shares
140 Shares
Share via
Copy link