dnevni-horoskop-prolece-mart
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 18. april 2016. godine

Ovan odsutan, Bik u poslovnim problemima, Blizanac zadovoljan, Raku treba više discipline, Lav bespotrebno drami, Devicu nervira partner, Vagi slede novi izazovi, Škorpija ljubomorna, Strelac se menja, Jarac ima finansijske probleme, Vodolija bez energije, a Ribe nagle u svojim odlukama. Ovo je današnji horoskop za 18. 4. 2016. godine.

OVAN

Posao: Kolege ponekad uviđaju da ste pomalo odsutni i da nemate baš nameru da se menjate. Vaš krut stav vam ne donosi mnogo dobru satisfakciju. Budite otvoreniji prema saradnicima, koji su spremni da vas ponekad posavetuju.

Ljubav: Imate mnogo toga da kažete svom partneru ovaj put. Bes i ljubomoru ćete zaobići u širokom krugu. Predstoji vam ozbiljan razgovor.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak držite pod kontrolom.

BIK

Posao: Vaš vladar Venera ima mnogo toga da vam poruči, kada je u pitanju poslovni savet. Nećete morati da vraćate dug u većoj meri, već ćete imati mnogo ozbiljan problem sa promenom koja vam je zaista potrebna.

Ljubav: Nećete biti u lošoj poziciji, kada su emocije u pitanju. Partner vam je ovaj put velika podrška. Ukoliko niste u vezi, pokušajte više da se družite.

Zdravlje: Imate problem sa groznicom.

dnevni-horoskop-akro-ljubav
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Imate mnogo više obaveza i od vas se zahteva veća disciplina ovaj put. Imali ste dovoljno vremena da se posvetite ozbiljnim problemima, pa ćete i ovaj put nastaviti u istom trendu.

Ljubav: Niste sami i to vam nosi satisfakciju koju osećate. Možda vam se neko bude otvoreno udvarao, ali vi ostajete pri svom stavu koji nećete tek tako promeniti.

Zdravlje: Vaše zdravlje nije ugroženo.

RAK

Posao: Ponekad vam je potrebno samo malo više discipline. Niste loši u svom radu, koliko ste se pomalo zapustili u rutini koju ste imali običaj da svedete na minimum. Brže ste radili svoje zadatke. Ne odugovlačite bar danas.

Ljubav: Venera vam poručuje da se pomalo zabavite i da ne pokušavate da se izvučete iz igre koju ste sami osmislili. Partner čeka na vaš potez.

Zdravlje: Povedite računa o gornjoj vilici.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share