Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. mart 2016. godine

STRELAC

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom bilo bi dobro da se povremeno odlučite na investicije u većem obimu. Novac nećete još osetiti u većoj količini, ali se očekuje i nešto konkretnija slika onoga što trenutno radite. Budite uporniji u svojim namerama.

Ljubav: Ne dopustite partneru da manipuliše sa vama. Budite oprezni kada su u pitanju veći izlivi emocija jer imate izuzetno lukavog partnera.

Zdravlje: Sres na koji nailazite je nešto što vam nije strano.

JARAC

Posao: Imate veći finansijski pritisak i niste svesni koliko talenta imate za poslovnu stranu, jer se osećate dosta skučeno u onome što radite trenutno. Bićete odlični kroz neko vreme, ali sada se očekuje da se pomalo stišate u svojim namerama.

Ljubav: Partrner je pod većim pritiskom. Ne popuštate ni vi u svojim namerama, koliko ste spremni na određene tvrdoglave stavove.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

dnevni-horoskop-bik-ovan-devica
Pixabay ©

VODOLIJA

Posao: Što se polja finansija tiče, možete biti u lošoj saradnji sa  kolegama, osim sa  jednim Jarcem, koji vas podržava i ne dopušta da se o vama loše misli. Nećete dopustiti da vam se loše pripisuje zbog obaveza koje niste ispunili tuđom krivicom.

Ljubav: Možete imati sukob sa jednim Rakom na emotivnoj osnovi. Ovde neko može da bude povređen i da se sa određenom dozom oseti loše u odnosu na prethodni period. Imate osećaj krivice.

Zdravlje: Srčana čakra vam je loše postavljena.

RIBE

Posao: Nećete imati velike probleme ukoliko se budete držali ustaljene prakse, koja vam donosi dosta više satisfakcije i ne morate da se pravdate za trenutne nedostatke sistema u kome radite, jer niste vi krivi. Bićete u situaciji da birate malo bolje partije, ali bi bilo dobro da za tako nešto, upravo sačekate.

Ljubav: Na karti ljubavi nema većih iznenađenja, pa se samim tim očekujte miran dan, bez većih očekivanja na ovom segmentu.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

Horoskop za mart 2016. godine pročitajte ovde.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku