Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. mart 2016. godine

LAV

Posao: Još uvek se ne savetuje da se konkretno desi nešto bitno na polju investicija, a naročito ako se radi sa poslovnim aranžmanima preko polja inostranstva. Bićete isuviše prisutni na mestima gde se ne očekuje veća produktivnost. Bićete podstaknuti nečijim stavom kao i idejama koje vam bude predočio.

Ljubav: Imate solidne aspekte da upoznate nekoga ko vam je već odavno u fokusu. Ovo je dan konkretizacije. Nećete se puno dvoumiti.

Zdravlje: Pomalo ste hipohondrični.

DEVICA

Posao: Volite da se družite pa se ponekad opustite u prijatnom društvu. Niste neko ko je sposoban, trenutno da iznese celu ideju bez izuzetka ali se savetuje da se prihvatite promenljivog karaktera posla koji će vam se protežirati.

Ljubav: Možete biti avanturističkog karaktera pa se pričuvajte izliva emocija trenutnog partnera. Ne dopustite sebi jednu lažnu obmanu na polju emocija.

Zdravlje: Odmarajte se.

Horoskopski-znak-Rak.docxž
Pixabay.com

VAGA

Posao: Volite slobodu i nemate nameru da se spuštate na nivo početnika. U svakom slučaju imate podršku po stažu starijih kolega. Niste sami u priči i obožavate svoj posao koji vas ispunjava. Nećete odustati od ideje da se stvari rešavaju u prolazu.

Ljubav: Imate osećaj slobode i niste neko ko bi se prepustio već se ovde vide kardinalnost i sama postavka planeta govori o vašem drčnijem stavu.

Zdravlje: Venera vas štiti.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste student, ispit možete da položite ali sa dozom straha. Pokušajte da se opuštate uz povremene zvuke opuštajuće muzike za meditaciju. Ne dopustite da vam se sporedne stvari dešavaju bez vaše volje konkretno.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni neće biti većih problema. Oni koji su slobodni osećaju pomalo čamotinju koju ne mogu da kanališu u pozitivnu energiju.

Zdravlje: Pazite na rad štitne žlezde.

< Idi na prethodnu stranu                    Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku