Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. mart 2016. godine

Ovan temperamentan, Bik ima odlične ideje, zarada za Blizance, poseban dan za Rakove, Lavi oprezni sa investicijama, Device čeka opuštanje, Vaga ima podršku kolega, Škorpijama vreme za meditaciju, investicije čekaju Strelaca, Jarac talentovan za biznis, krivica muči Vodolije, a Ribama potrebno strpljenje. Ovo je današnji horoskop za 17.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Vaša temperamentna priroda vas upozorava da se povremeno utišate u svojim namerama bar zbog kolega koji su u vašem slučaju pomalo ljubomorni. Ne dozvolite im da vas dezavuišu u nekim momentima tek toliko da bi vam napakostili. Budite kolegijalni u svakom slučaju.

Ljubav: Emocije od strane jednog Raka ne dopiru do vas. Ne budite cinični toliko na ovom segmentu već se potrudite da se upustite u solidan razgovor koji vam može doneti dobre šanse za jednu vezu.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BIK

Posao: Imaćete odlične ideje kako da steknete veći finansijski priliv. Nećete do duše oskudevati u tome što treba da vam se pruži na izuzetan način, koliko ćete morati samo da sačekate. Vaša nestrpljiva priropda to ponekad ne može da vam oprosti i smatrate da zaslužujete više.

Ljubav: Ne morate do te mere da titrate svom partneru koliko se savetuje da se povučete toliko da bi uvideli kako vam partner diše i šta smera.

Zdravlje: Bez većih tegoba.

dnevni-ljubavni-horoskop-behar
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Novac stičete preko mase ljudi, a to je odlična priča za one koji rade kao trgovci jer se u suštini vidi poveća zarada i to u ženskim domenima kao što su nakit, šminka, odeća… Nećete biti uskraćeni za ono što možete da dobijete za vrlo kratko vreme.

Ljubav: Solidna ljubavna slika se očekuje pa se ne morate brinuti još neko vreme i očekivati nešto loše po pitanju emocija koje vas obuzimaju kada je u pitanju jedan Rak. Budite otvoreni u priči sa osobom koju volite.

Zdravlje: Stres zbog poslovne situacije.

RAK

Posao: Ovo je u suštini poseban dan za vas. Imaćete priliku da radite ono što niko do sada nije. Imate ideje koje su vam dosta uspešne pa će se desiti da vas kolege pomalo kopiraju. Nećete se dvoumiti oko konkretnijih dešavanja na polju posla zbog poveće lične zarade.

Ljubav: Jedna Vodolija vam je prilično teška i nemate nameru da se sa ovom energijom borite još neko vreme. Vi se povlačite pa se ne vidi veća borba.

Zdravlje: Imate solidne aspekte na polju zdravlja.

Idi na sledeću stranu >

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
85 Shares
Share via
Copy link