Magazin Srbija

Đuka gasi Tviter nalog, sezona 2: ‘Ja kao Tramp’- prenos uživo!

Narodni poslanik i član Visokog saveta sudstva Vladimir Đukanović Đuka jutros je, gostujući na TV Prva, uživo u programu deaktivirao svoj tviter nalog, solidarišući se sa predsednikom (bivšim/sadašnjim) SAD Trampom čiji je nalog suspendovan.

‘Ljudi, ovo je moj Tviter nalog i u znak protesta zato što je to postala cenzorska mreža gde radikalni levičari leče svoje frustracije i vređaju svakoga odlazim sa Tvitera i ne želim da učestvujem u tome! I u ovom momentu ne želim više da učestvujem na Tviteru, niti želim više da je koristim’, rekao je Đukanović na TV Prva istovremeno držeći telefon u rukama i pokazujući kako u tom trenutku dekativira nalog.

‘Ova cenzura, to nije viđeno nigde! Skandal i sramota!’, zaključio je Đukanović.

Ovo nije prvi put da Đuka demonstrativno ‘napušta’ ovu društvenu mrežu. Slično se desilo i u prošloj ‘sezoni’, u novembru 2020, kada je najavio gašenje svog profila i pozvao svoje pratioce i druge korisnike Tvitera da učine isto.

Tada svoju pretnju nije ostvario, a, sudeći po svemu, i ova deaktivacija je verovatno privremena, jer, niti je Tviter isti bez Đuke, niti je Đuka isti bez Tvitera.

Da napomenemo, Tviter možete privremeno deaktivirati, i aktivirati ponovo u roku od trideset dana, tako da nam ostaje samo da čekamo ishod ovog (melo)dramatičnog poteza.

Đuka, vrati se, sve ti je oprošteno!

Jedan tvit menja sve: Kako je Đuka za 30 minuta radikalno promenio stav o dr Konu

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

142 Shares
142 Shares
Share via
Copy link