Srbija

Đorđević demantovao da je rebrendiranje Pošte plaćeno 1,5 miliona evra i najavio tužbe

zoran-djordjevic
Zoran Đorđević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Direktor „Pošte Srbije“ Zoran Đorđević demantovao je objave na društvenim mrežama u kojima se navodi da je to preduzeće za posao rebrendiranja nenamenski utrošilo milion i po evra. Zbog toga je najavio i tužbe.

Tvrdnje da je taj posao po njegovom nalogu namešten privatnoj firmi Draginje Vlk su apsolutno gnusne laži, istakao je Đorđević, a prenosi 021.

– Nisam nikada potpisao nijedan ugovor ni za kakav rebrending, pa ni sa pomenutom poslanicom Draginjom Vlk. Rebrending nije bio planiran, izvršena je samo minimalna intervencija na logotipu kompanije u okviru marketing sektora – navodi on.

Đorđević dodaje da ukupan iznos od 1,5 miliona evra nije potrošen na rebrendiranje Pošte, već na sve javne nabavke u periodu od 5. marta 2023. godine, kada je postavljen na mesto vršioca dužnosti direktora „Pošte Srbije“.

Prema njegovim rečima, sve odluke su transparentne, a javne nabavke preko 65.000 evra u nadležnosti Nadzornog odbora preduzeća.

– Ovi neistiniti navodi štetni su po ugled države, Pošte, kao i moj lično, i kao odgovornog lica Javnog preduzeća „Pošte Srbije“, i s tim u vezi preduzeću sve zakonske pravne postupke protiv odgovornih lica, za klevetu i naknadu štete za urušavanje ugleda – naglasio je Đorđević.

Na društvenim mrežama kružile su objave da je poslanica Draginja Vlk naplatila redizajn logoa Pošte milion i po evra.

Poštar u Bijeljini se napio, pa u kafani častio goste i delio penzije od stola do stola

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link