Magazin Srbija

“Pošta” predstavila novu aplikaciju, nema više slanja SMS poruka kad vam stigne pošiljka

posta-nova-aplikacija

“Pošta Srbije” predstavila je besplatnu aplikaciju pomoću koje će korisnici imati lakši i brži pristup poštanskim uslugama, ali i pomoću koje će se izbeći moguće malverzacije.

– Pošta Srbije od aprila meseca više neće slati SMS poruke i imejlove. Građani mogu potpuno besplatno da instaliraju aplikaciju ili na Google Store-u ili na Apple Store-u.

U slučaju da im treba bilo kakva pomoć, mogu doći u bilo koju poštu. To je način da našim građanima izađemo u susret i da svi oni koji su do juče pokušali da prevare građane, a to šalju u ime pošte, bilo kakve SMS poruke više neće biti moguće. Dakle, skinite našu aplikaciju i videćete sve informacije o vašem paketu na jednom mestu – poručio je v. d. direktora “Pošta Srbije” Zoran Đorđević.

Aplikacija će centralizovati registraciju i identifikaciju korisnika, obezbeđujući jedinstven korisnički nalog koji će korisnicima omogućiti lakši i brži pristup poštanskim uslugama, navodi se u saopštenju.

Korisnici će pored postojećih mogućnosti zakazivanja kurira, praćenja pošiljaka i kalkulatora cena, izbeći malverzacije kojima su u prethodnom periodu bili izloženi, preko SMS poruka i Vajbera.

OPREZ! Pošta Srbije upozorava na novu prevaru

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link