Magazin

Naravno da je Vučić prisvojio Đokovića i ubacio ga u svoj predizborni spot (VIDEO)

nolo i vucic

Očekivano je bilo da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristiti susret sa najboljim teniserom na svetu, Novakom Đokovićem, kako bi u uz asistenciju uvek spremne Suzane Vasiljević napravio atraktivan predizborni spot.

Najnoviji rediteljski uradak predsednikove savetnice objavljen je na Vučićevom zvaničnom Youtube kanalu.

Podsećamo, jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

Tokom razgovora sa predsednikom Srbije, Đoković se zahvalio na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji, a upravo se taj deo njegovog obraćanja našao u predizbornom spotu na Vučićevom Youtube kanalu.

– Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumeva, to se ceni i poštuje. Kao čovek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva doveka i zaista iz srca hvala svima – rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku.

Pomenuti video se od juče prikazuje na Youtube-u kao sponozorisani sadržaj i predstavlja deo serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

SNS nam je uništio sećanja i na “Euroblok”, jer se posle sendviča valja i zasladiti (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

6.2K Shares
6.2K Shares
Share via
Copy link