Magazin Zabava

Mladi Dimitrije naljutio voditelja Potere, ali kaže da se ne kaje

Screenshot

Ponedeljak veče je za mnoge rezervisano za praćenje kviza Potera, jednog od najpopularnijih na ovim prostorima u poslednjih nekoliko godina. Jovan Memedović je postao omiljen mnogima upravo kao voditelj ovog kviza, čak i onima koji ne prate njegove sjajne  dokumentarce o prirodi.

Uvek smiren i dostojanstven, Memedović važi za čoveka kojeg nije lako iznervirati. Međutim, Dimitriju Obradoviću, jednom od najmlađih učesnika Potere je upravo to pošlo za rukom!

Uprkos fantastičnom znanju koje je prikazao, Dimitrije nije želeo da prihvati neverovatnu sumu od 800.000 dinara i time priđe korak bliže tragaču.

Mladi kvizoman se ipak ne kaje što je ostao na srednjoj sumi, budući da mu je učešće u Poteri bilo prvo pojavljivanje u medijima.

– Ja sam pre svega savetovao ostale učesnike da idu na srednju sumu, bio bih bio jako nedosledan da jedno govorim, a drugo radim. Drugi razlog je to što mi je ovo ipak bilo prvo pojavljivanje na televiziji uopšte. Nije lako kada vam upere reflektore u glavu. Mislim da se videlo da sam pod tremom kod brzih pitanja, posle sam se opustio. Moram da priznam da mi je u tome pomogao Jovan Memedović kao i čitav tim. Iskreno, voleo bih da se takmičim ponovo – izjavio je Obradović za Nova.rs.

Daleko od toga da se Dimitrije kući vratio praznih džepova. Pošto je čak dva puta vratio tragača u finalnoj poteri, uspeo da svom timu obezbedi 630.000 dinara.

Memedović: Hoćete da Vas oštro kritikujem što ste se držali sredine?

Već u prvoj igri Dimitrije se sjajno pokazao, jer je tačno odgovorio na čak osam pitanja i tako zaradio 80.000 dinara. Tragač Milorad Milinković mu je potom ponudio čak deset puta veću sumu – vrtoglavih 800.000, što je apsolutni rekord kviza.

Međutim Obradović se odlučio da zadrži osvojeni iznos, što je izazvalo veliko razočarenje kod Memedovića i tragača.

Dimitrije je nastavio nepogrešivo da daje tačne odgovore i drugoj igri, u svom dvoboju sa tragačem. Memedović je nastavio da ga podbada, jer je s obzirom na pokazano znanje bez problema mogao da pobegne tragaču.

– Hoćete još da vas kritikujem? – upitao je Memedović takmičara, dok mu je u šali čak zapretio prstom jer ne veruje dovoljno u sopstveno znanje.

Reakcije Tviter zajednice

Brojni tviteraši su takođe reagovali na učešće mladog Dimitrija.

Dimitrije, sine Mitre, što ne ode na veću sumu, napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

Lagano osvojiše finalnu rundu, da je išao na veću sumu ovaj Dimitrije pao bi rekord, šteta, napisao je drugi tviteraš.

Međutim njegovi fanovi ne treba da budu razočarani, jer je mladi Dimitrije obećao povratak u Poteru, gde će se u narednom dvoboju sa tragačem opredeliti za veću sumu.

Izvor: Nova

Sevnuo Vučićev radikalski gen, napao i Memedovića zbog kritika Rio Tinta: „Lažne suze tog foliranta“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

105 Shares
105 Shares
Share via
Copy link