Dogadjaji

Tražim muža ponovo u Novom Sadu

Posle više od 80 uspešnih izvođenja monodrame Tražim muža širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske, Austrije i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom po treći put predstaviti Novosadskoj publici.

Predstava će se izvesti u Pozorišnoj sali gimnazije Laza Kostić 20.10. u 20h.

TRAŽIM MUŽA je monodrama kabaretskog tipa radjena po citatima iz knjige « Ženski razgovori » našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa . U predstavi glumi Jelica Brestovac – profesionalna glumica koja je ostvarila brojne zapažene uloge u pozorišnim predstavama za decu i odrasle kao i u brojnim televizijskim ulogama u serijama: “Seljaci” i “Zvezdara” na TV Pink, “Naša mala klinika” B92, “Da se ne pročuje” TV BN i u filmovima: “Čarlston za Ognjenku”, “Kozje uši”, kratkometražni film “Dok su oni leteli na mesec” i mnoge druge. Dobitnica je brojnih nagrada za glumu. Jelica Brestovac je takođe i režirala predstavu.

Cena pojedinačne karte je 400 dinara a za grupne posete odobravamo popust (20 i više gledalaca) i tada je karta 300 dinara .

Karte se mogu rezervisati putem emai-a: kabare.jelica@gmail.com

Više detalja: https://www.facebook.com/events/193524467745416/

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link