Horoskop Horoskopski znakovi

Devica, Strelac i Lav jedva će čekati da se februar završi, kraj meseca biće za njih ekstremno težak

depresivna horoskop

Za januar kažu da je najduži mesec u godini, međutim, pojedinim horoskopskim znakovima februar će se činiti kao večnost. Neki od njih želeće da se što pre završi.

Horoskop otkriva kojim znacima je ovaj mesec počeo turbulentno i na kojim poljima im tek donosi haos:

Devica

Device su ovog meseca fokusirane na bezbroj obaveza. Imaće osećaj da su preopterećene, da neće moći da predahnu i to u jednom trenutku može da ih slomi. Umor i tenzija dovešće do velikog umora, a negativnu energiju prenosiće na najbliže ljude.

Obratite pažnju na posao, bićete skloni greškama, dok ćete na privatnom planu biti kao zapeta puška – spremni na konflikt u bilo kom trenutku. Izbegavajte donošenje važnih odluka i čuvajte se ishitrenih reakcija.

Strelac

Strelčevi će biti fokusirani na posao, ali će se dogoditi događaji koji im se ni malo neće dopasti. Zbog toga lako mogu da uđu u sukob sa kolegama ili nadređenima, a mučiće ih finansijska situacija.

Horoskop vas savetuje da maksimalno uštedite, jer predviđa neplanirane troškove i hitne situacije. Ljubavno polje je takođe napeto, ali sve do 20. februara kada dolazi do boljitka.

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava biće prilično nervozni u ovom mesecu. Ukoliko im ne ide po planu, bolje se sklanjate, jer neće moći da obuzdaju bes. Često ćete ulaziti u konflikte, a horoskop vas savetuje da dobro obratite pažnju na rečenice koje izgovarate u afektu.

Izbegnite donošenje važnih i naglih odluka. Promene u ljubavi se ne naviru, tek početkom narednog meseca očekujte pomirenje sa voljenom osobom.

Izvor: Alo.rs

Mart će biti njihov mesec, tri horoskopska znaka okrenuće leđa problemima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

549 Shares
549 Shares
Share via
Copy link