Horoskopski znakovi Mesečni horoskop

Horoskopski znak Devica: mesečni horoskop za mart 2016. godine

Početkom meseca, 1. 2. i 3. marta biće vam potrebno mnogo strpljenja da prođete kroz sva iskušenja. Nema mnogo ljudi oko vas koji su spremni da prate vašu posvećenost detaljima i vašu ideologiju u globalu, što vam otežava stvari, i ponekad i onemogućava da uradite sve na način na koji ste zamislili. Nećete se dobro snalaziti u grupi, 10. i 11. marta, pa je bolje da ovo vreme provedete sami. Boćete mnogo produktivniji, a i nema smisla da bilo šta radite na silu.

Ako morate da budete deo nekog tima pokušajte da se uklopite i preuzmete ulogu vođe. Stvari konačno kreću na bolji i uhvatićete dobar ritam 21. i 22. marta, ali ako neko pokuša da vas ometa u stvarima koje ste već isplanirali može doći do problema. Kao i svaka Devica primetićete svaku promenu, pa čak i ako neko na vašem stolu pomeri jednu hemijsku olovku ili papir. Daleki rođak će pokušati da stupi u kontakt sa vama, i prvo ćete pomisliti da vas kontaktira jer mu nešto treba. Nemojte biti tako strogi.

Ljubav

Device uvek pokušavaju da uspostave neki red, pa čak i kada govorimo o komplikovanim stvarima poput ljubavi. Dobro je što ćete ovog meseca biti spremni da progledate kroz prste osobi koja će vam se dopasti, i da njene mane neko vreme zanemarujete. Slobodne Device upoznaće nekog posebnog 2. ili 3. marta. Biti voljen zbog onoga što zapravo jeste, odličan je osećaj.

par-ljubav-4
Pixabay.com

Device koje su u vezi trebalo bi da pripaze na moguće nesuglasice 5. marta kada može doći do…

Idi na sledeću stranu >

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

30 Shares
Share via
Copy link