Horoskop Horoskopski znakovi

Ne verujte im nikada, ova 4 horoskopska znaka ostaviće vas čim naiđe neko ko im više odgovara

devojka-zamisljena

Budite oprezni, jer će vas neki od njih ostaviti bez razmišljanja čim dobiju bolju priliku! Kada je u pitanju astrologija, neki od znakova su jednostavno lojalniji od drugih. Ovo četvoro nikako nisu takvi i uleteće u naručje čim se ukaže prilika nekome boljem od vas.

Znakovi koji će vam sigurno slomiti srce:

Ovan

Ovnovi su strastveni, vole da budu u centru pažnje i oduševljeni su osobom sa kojom su u vezi, ali nažalost strast i entuzijazam brzo nestaju, a nakon toga Ovan traži nekoga drugog da bude u centru njegove pažnje.

Blizanci

Oni tačno znaju šta žele … dok se ne predomisle. Blizanci se brzo i često predomisle, pa nije neočekivano da vaši Blizanci odjednom shvate da im se više baš i ne dopadate toliko kao pre i nestanu bez traga.

Devica

Perfekcionisti koji znaju šta žele i vole da sve bude po njihovom, ali će pobeći na prvi znak da je osoba sa kojom su u vezi možda od krvi i mesa. Čudne su Device. I brzo beže sa ‘mesta zločina’.

Škorpija

Strastveni na početku veze, a upravo zbog ove strasti, Škorpija često hrli u nešto što njima uopšte nije prikladno. Jednom kada shvate šta se krije ispod površine, odustaju i padaju na nekog drugog, vođeni istim, spostvenim površnim strastima.

Rak, Lav, Škorpija i Strelac se ne snalaze u ljubavi i možda nikada neće pronaći srodnu dušu

Reklama

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
1.1K Share
1.1K Share
Share via
Copy link