Horoskop Horoskopski znakovi

Nikada vas neće izdati, ovo je 6 najvernijih horoskopskih znakova

veridba-par-momak-devojka

Oni su odani partneru do kraja i vrlo im je teško da kažu „zbogom“. Neće nikad žrtvovati pravu ljubav, a neki od njih jednaku odanost traže i od strane svog izabranika.

Ovo su najverniji horoskopski znakovi.

Bik

Ovo je jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Činjenica je da je tipičan Bik veoma stabilan i nema naviku da menja partnere.

Ako je Bik navikao na nekoga, onda će mu biti vrlo teško da raskine. Zauzvrat, on očekuje jednaku odanost i pažnju od svog partnera.

Rak

Rak je najviše porodični znak Zodijaka. Ako se emotivno „zakači“ za nekoga, neće više želeti da ga pusti.

Predstavnici tog znaka mogu mnogo toga da oproste zarad očuvanja zajednice. Ako osobu smatraju „svojom“, biće mu odani i verni do srži.

Devica

Racionalnoj Devici je obično potrebno mnogo vremena da izabere partnera. Pažljivo sastavlja listu osobina idealnog partnera, nabrajajući prednosti i mane.

Međutim, čim Devica odluči da bude sa osobom i da je on baš „taj“, ostaće dugo zajedno.

Vaga

Tipične Vage su fokusirane na partnerstvo – ljubav je generalno preduslov za njihovu životnu ravnotežu. Zato, kada upoznaju partnera koji im se zaista dopadaju, gledaće samo u nju.

Prirodno su šarmantni i vole da flertuju, ali neće žrtvovati ozbiljnu vezu zarad kratke romanse.

Jarac

Predstavnici ovog znaka prilično ozbiljno pristupaju izboru partnera. Jarčevi ne vole da menjaju partnere i vrlo su posvećeni.

Sa osobom koju izaberu, biće zajedno dugi niz godina. To je jedan od najodanijih znakova – iskren i nesposoban za izdaju.

Ribe

Predstavnici ovog osetljivog znaka vrlo su posvećeni svojim partnerima. Na kraju krajeva, ljubav je od velike, ako ne i ključne važnosti u njihovim životima.

Kada se zaljube, Ribe počinju da se raspadaju od ljubavi prema partneru. Zato retko raskidaju i varaju jer je za njih to kolaps: spremni su da izdrže mnogo zarad opstanka.

Izvor: Alo.rs

Koje su super-moći vašeg horoskopskog znaka, a kakvi biste bili kao zlikovac

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

228 Shares
228 Shares
Share via
Copy link