Magazin

“Ma sedi dole, si*o, nemoj da si vrisno”: Deca u transu u igraonici uz pesmu Desingerice

desingerica
Screenshot: YouTube

Deca u igraonici na rođendanu slušaju pesmu Dragomira Despića Desingerice “Ccokolada”, a video-snimak koji se pojavio na mrežama zabrinuo je i zgrozio roditelje.

Na Iksu se pojavio video zapis na kome se vide mališani koji skaču i pevaju tekst numere.

– Puzi, moli, šećer pada, puzi, moli, šećer pada, budi moja čokolada. Čokolada. Čokolada. Puzi, moli, šećer pada. Puzi, moli, šećer pada, budi moja čokolada. Ma sedi dole, si*o, nemoj da si vrisnô. Jer tvoju malu vozim s trista konja Nabacim krov od platna, ti tuđa, dominantna. Ja svaki evro daću da mi budeš moja. Kupiću ti brza kola, vilu sa bazenom. I jednu saunu da nam bude vrelo. Sve u PVC je, neka vidi selo. Da zaradio sam pošteno od belog – glasi tekst koji deca izgovaraju.

Ispod objave nizali su se komentari zabrinutih roditelja zbog sve više ovakvih situacija iz dečjih igraonica gde se mališanima pušta muzika sa tekstovima u kojima se spominju sponzoruše i narkotici, prenosi Kurir.

– Ma, šta je ovo ljudi moji – upitao je jedan šokirani roditelj, dok je autor objave odgovorio:

– Proslava dečijeg rođendana u igraonici, normaaalno. Jezivi ponor.

Međutim, neki roditelji su čuli i da se na kraju snimka čuje glas starije osobe koja je sve vreme sa decom i na kraju pesme kaže: “E, dobro”.

– Ništa bolju muziku nije moja generacija pre 20 godina slušala – dodao je jedan korisnik, dok su se neki pitali da nije možda montaža jer ukoliko nije ovaj prizor jeste zabrinjavajući.

Inače, kontroverzni pevač Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica široj javnosti zapao je za oko zbog svog ekscentričnog i često diskutabilnog ponašanja na svojim nastupima.

Polivanje pivom, lupanje publike patikom o glavu samo su neki od poteza koji su izazvali burne reakcije u javnosti.

Desingerica sa ovcama osvaja trending u Hrvatskoj, a komšije hoće da ga zabrane

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link