Magazin Poznati

Demi Mur vantelesnom oplodnjom dobila dete sa sestrom poznate srpske glumice

demi mur
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Demi Mur iza sebe ima tri braka, sa Fredijem Murom, potom sa Brusom Vilisom, s kojim je dobila i tri ćerke i sa Eštonom Kučerom. Malo je, međutim, poznato da je bila u vezi i sa srpskom kostimografkinjom Mašom Mandžukom, sestrom glumice Maje Mandžuke.

Njih dve imaju i dete koje su dobile vantelesnom oplodnjom, piše Nova.rs.

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u Njujorku gde je i završila studije i započela uspešnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao u popularnom šou „Top model“, a i na brojnim filmskim setovima među koje spada Oskarom nagrađeni „La La Land“.

Takođe je suvlasnica modnog brenda „Anda&Masha“ a imala je priliku da srađuje s brojnim slavnim zvezdama poput Rijane, Ališe Kiz, Dru Barimor, En Hatavej i drugim.

Rođena je u 1975. godine, što znači da je od Demi Mur mlađa 13 godina. Iako su domaći mediji ranije pisali da ima ćerku Rumi sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom, istina je da je Doringer zapravo donirao materijal – a da ćerku zajedno odgajaju holivudska zvezda i naša stilistkinja.

– To je njihova ćerka, Doringer je bio donor materijala. Ćerku su dobile vantelesnom oplodnjom, rekao je za pomenuti portal izvor koji je prisustvovao i prvom rođendanu deteta pre nekoliko godina, a koji je blizak sa srpskom stilistkinjom i Doringerom.

Demi i Maša su se upoznale nakon zajedničke saradnje, kada je Maša radila kostime i oblačila Demi Mur jednom prilikom. Prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obe posetile umetničku izložbu fotografa Brajan Bovena Smita u Los Anđelesu.

Četiri godine kasnije snimljene su u Los Anđelesu, kako se zabavljaju s Rumi, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi, a tada se prvi put pisalo i kako zajedno odgajaju devojčicu.

Internet je eksplodirao kad je 2019. Maša objavila Demine fotografije uz poruku: „Srećan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu“.

Prošle godine se pisalo da je Demi Mur raskinula sa našom stilistkinjom, te da je kratko bila u vezi sa Danijelom Humom, ali da je nedavno raskinula i sa njim.

Izvor: Nova.rs

Objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis bolestan je dokaz da postoji večna ljubav (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
111 Shares
111 Shares
Share via
Copy link