Film Magazin

Objava Demi Mur nakon vesti da je Brus Vilis bolestan je dokaz da postoji večna ljubav (FOTO)

brus vilis i demi mur

Vest da je Brus Vilis u ranom stadijumu demencije iznenadila je i rastužila njegove fanove širom sveta, ceo Holivud, ali i bivšu suprugu. Iako se od Demi Mur razveo pre više od dve decenije, na bliskom prijateljstvu i danas im mnogi zavide, tako da zajedno prolaze kroz ovu bolnu priču.

Iako se slavni glumac u međuvremenu oženio Emom Heming, sa kojom je dobio dvoje dece, a i Demi je bila u braku sa Eštonom Kučerom, njih dvoje ponašaju se kao da se nikad nisu ni rastajali. Za praznike i rođendane uvek se okupi cela porodica, što ona često dokumentuje na Instagramu.

No, nisu samo ćerke Rumer, Talula i Skaut ono što ih vezuje za sva vremena. Postoji tu još mnogo ljubavi i poštovanja. Zbog toga nije ni čudo što se Demi veoma potresla kada je saznala da će Vilis uskoro verovatno prestati da radi. U poslednje vreme prihvata sve poslove, snima i filmove lošije produkcije, a za sve je kriva bolest koja je počela da se ispoljava i za koju, nažalost, nema leka.

Bivšoj supruzi saopštio je šta se dešava isto kada i sadašnjoj, što dovoljno govori o njihovoj bliskosti i uzajamnom poverenju. Kako su upućeni dojavili holivudskim tabloidima, Demi teško podnosi situaciju i pruža punu podršku čoveku sa kojim je u braku provela 13 godina, a zajedno su krajem osamdesetih počeli i da krče put u „fabrici snova“.

Pre kraja kalendarske ere Riba, 19. marta, Brus Vilis proslavio je 67. rođendan, a objava Demi Mur upućena glumcu nikog nije ostavila ravnodušnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

– Srećan rođendan, Brus! Zahvalna sam za ovu našu „mešanu“ porodicu – napisala je na Instagramu i ostavila srce pored fotografije iz kuhinje.

Izvor: Hello

Demi Mur se nakon 3 propala braka konačno smirila pored Srpkinje

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link