Poznati Vesti

Bekam za Božić dobio poklon koji je daleko od luksuza i ima ga svaka druga srpska kuća (VIDEO)

dejvid bekam bozic

Šta kupiti osobi koja ima sve ili može da priušti sve što poželi? Verovatno je to pitanje koje muči mnoge slavne, ali nekad odgovor nije uopšte toliko komplikovan i skupocen kao što mnogi misle. Barem kada je reč o bivšem engleskom fudbaleru Dejvidu Bekamu (48).

Dejvid Bekam je već pokazao u dokumentarnoj seriji na Netflixu da je vrlo prizemna osoba i bez obzira na bogatstvo koje ima, voli da provodi vreme u prirodi i da radi. Osim što ima svoje košnice, pčele i med, Dejvid je odsad i ponosan vlasnik jednog kokošinjca.

Pozirao je s kapom na glavi, koja je bila u božićnom duhu i otkrio da je kao poklon za Božić dobio kokošinjac s kokošima. Hranio ih je s osmehom na licu, a njegova supruga Viktorija Bekam ga je snimala.

“Šta pokloniti Dejvidu za Božić?’, napisala je modna dizajnerka i nekadašnja pevačica u videu. Pratioci su im čestitali Božić i nadolazeće praznike, ali i istakkli kako će video postati viralan.

“Predivan poklon. Mogu samo da zamislim koliko se Dejvidu ovo sviđa, čini se baš kao takav tip”, samo je jedan od brojnih komentara.

Podsećamo, Dejvid i Viktorija Bekam u braku su 24 godine. Svašta se događalo u njihovim životima, bilo je raznih prevara i afera, ali čini se kako je njihova ljubav toliko jaka da je izdržala sve krize. U braku su dobili četvero dece, sinove Bruklina (24), Romea (21), Kruza (18) i ćerku Harper (12).

Izvor: Story.hr

Ronaldu devojka poklonila „Rols-Rojs“ za Božić, ljudi je ispljuvali na mrežama (FOTO, VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link