Magazin

Legendarni srpski košarkaš uzeo člansku kartu SNS

tomasevic-sns
Foto: Twitter/SNS

Proslavljeni košarkaš Dejan Tomašević učlanio se u vladajuću stranku

Bivši košarkaški reprezentativac Dejan Tomašević postao je član Srpske napredne stranke. Nekadašnji as pristupio je SNS šest dana nakon što je to učinio Janko Tipsarević, prenosi Nova.

– Legendo, dobro došao u našu SNS porodicu! Dejan Tomašević pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci – stoji u opisu na Instagram i Tviter profilu SNS uz fotografiju Tomaševića i Darka Glišića, inače predsednika Izvršnog odbora vladajuće stranke.

Inače, Dejan Tomašević je od 1995. do 2002. osvojio sve medalje u dresu reprezentacije, trostruki je evropski i dvostruki svetski šampion.

Samo šest dana ranije isto što i on učinio je Janko Tipsarević, i u istom društvu odlučio da je pravi trenutak da postane član Srpske napredne stranke.

Ovaj potez u najmanju ruku nije naišao na odobravanje javnosti, a ponosno se time pohvalila upravo stranka.

Tipsarević je tada delovao sjajno raspoložen dok je potpisivao pristupnicu, pa je čak i namigivao u foto aparat. Zanimljivo da je dozvolio da SNS predstavi da je postao član, a sam se još uvek nije oglasio o tome.

Ipak, objava na Instagramu i Tviteru pokazala je koliko su ljudi razočarani zbog poteza nekada osmog tenisera sveta i to u trenutku kada se srpsko društvo nalazi u ozbiljnoj krizi.

Ista situacija je i sada sa Tomaševićem, ima i pohvala, ali i mnogo više negativnih komentara na društvenim mrežama zbog poteza bivšeg reprezentativca.

Preti, vređa i udara: Ovako SNS kabadahija pokušava da izazove incident na protestu (VIDEO)

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Imam osećaj da Janka Tipsarevića i Dejana Tomaševića učlanjenje u SNS vodi ljubav prema toj stranci ili imaju profesionalni aranžman pomoću SNS u sportu ili iz ličnih pobuda. Kako bilo bilo je. vreme SNS izgleda prolazi i oni su zakasneli, što se tiče politike. Pored svega, želim im puno uspeha u politici. Što da dr Šapić bude jedini u svemu.

Share via
Copy link