Magazin Srbija

Humani Deda Mrazovi iz Gorske službe spasavanja obradovali decu u bolnicama (FOTO)

Deda mrazovi GSS 1
Foto: Instagram / gss_srbije / joncic.jovan

Božićni i novogodišnji praznici su nam se opasno približili, okićene jelke i lampice krase skoro svaki dom, a klinci se najviše raduju poseti poznatog čike sa belom bradom u crvenom plišanom kostimu, u nadi da će im doneti nešto sa njihovog spiska želja.

Mališanima koje predstojeće praznike čekaju po bolnicama u Srbiji, više nego ikom potrebno je malo vedrine i pozitivnog raspoloženja, a dobri ljudi iz Gorske službe spasavanja potrudili su da im prirede lepo iznenađenje.

Deda mrazovi GSS 2
Foto: Instagram / gss_srbije / joncic.jovan

Naime, oni su odlučili da obraduju decu paketićima sa poklonima u bolnicama u Prokuplju i Kruševcu, u saradnji sa jednom kompanijom, a fotografije su osvanule na Instragram stranici gss_srbije.

Momci su se obukli u kostime, opremili planinarskom opremom i na atraktivan način – kroz prozore na višespratnicama ušli u bolničke sobe mališana, baš poput pravih Deda Mrazeva.

Deda mrazovi GSS 3
Foto: Instagram / gss_srbije / joncic.jovan

Ne sumnjamo da su klinci bili oduševljeni, a kako je objavljeno na pomenutuj Instagram stranici, sa sličnim akcijama danas nastavljaju u Nišu i Aleksincu.

Zaista su se potrudili da obraduju bolesne mališane u sumornim bolničkim sobama i donesu im malo preko potrebne novogodišnje magije, uz želje za brzo ozdravljenje.

Šta reći za ovu humanu akciju, osim jedno veliko – bravo!

Deda Mraz poranio u Novi Sad, jezdi bulevarom na „zoljici“(VIDEO)

192 Shares
192 Shares
Share via
Copy link