Uncategorized

Đaci iz Kruševca otišli na ekskurziju, smestili ih u hotel u kom se sve raspada (VIDEO)

krusevac-ekskurzija
Foto: Printscreen

Đaci kruševačke gimnazije objavili su na TikToku video sa ekskurzije, koji je vrlo brzo postao glavna tema na društvenim mrežama. Učenici su posetili Trebinje, a snimci su napravljeni u jednom hotelu koji je naizgled besprekorno sređen, a u suštini je „raspad sistema“.

Na snimku se, naime, vidi kako sve što dodirnu, pada. Krevet propada, zavesa pada već pri blagom dodiru, delovi tuš kabine se raspadaju…

Sve ovo su učenici zabeležili i postavili na društvenu mrežu, uz kratke opise, a posebnu pažnju su posvetili ceni ekskurzije.

@jeftovicjana

200e

♬ original sound – Teodora🥃🥃

Direktorka škole Biljana Dačić za Telegraf.rs kaže da zvanične pritužbe još nije primila i da nije isključeno da je reč o nekoj od prošlogodišnjih ekskurzija.

– Znate kako, ja ne znam da li pod tim imenom postoji učenica koja je objavila video, imamo preko hiljadu đaka, pa to moram da proverim.

Deca su za ekskurziju dobila hotele sa tri i četiri zvezdice, sve je bilo u redu i nismo imali nikakvih prijava da bilo šta ne valja – rekla je ljubazno direktorka.

Inače, dodaje, praksa im je da u saradnji sa profesorima i decom, onog trenutka kada uđu u smeštaj, prijave svaki kvar, kako pri izlasku iz hotela ne bi imali potraživanja za nešto što nisu uradili.

– Znam da nije bilo problema, a moguće je da su na snimku ostavljeni pogrešni podaci škole. Svakako, hvala što ste se javili, a ja ću istražiti šta se dešava – rekla je Dačić.

Profesor na ekskurziji u Italiji ulazio učenicama u sobe i snimao ih dok spavaju

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link