Magazin

Deda Mraz dobio vakcinu protiv korone i spreman je da deli poklone

Novogodišnja čarolija neće izostati koliko god bili teški trenuci u kojima se svet nalazi na pragu 2021. godine. Zabrinutost dece čitavog sveta za Deda Mraza rešila je da umiri i Svetska zdravstvena organizacija saopštavajući da je bradati dekica primio vakcinu protiv virusa i da pokloni neće izostati.

Draga deco, nema mesta za zabrinutost! Deda Mraz je dobro, primio je vakcinu protiv koronavirusa i spreman je da širi ljubav i radost.

Deda Mraz je dobio vakcinu protiv koronavirusa i biće u mogućnosti da deci deli poklone u prazničnoj noći, saopštila je zvaničnica Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u pokušaju da umiri dečije strepnje.

“Razumem zabrinutost zbog Deda mraza jer je star” i potencijalno u grupi koja je posebno izložena opasnosti od koronavirusa, rekla je zvaničnica Marija van Kerhove.

“Mogu da vam kažen da je Deda Mraz primio vakcinu protiv virusa. On je odlično, kao i njegova gospođa, i trenutno su veoma zauzeti”, dodala je ona.

Zvaničnica je još rekla da decu ne treba da plaše epidemiološke mere i ograničeno kretanje, prenosi N1.

“Deda Mraz će moći da ulazi i izlazi iz vadušnog prostora kad to želi i tako će moći da deli poklone”, rekla je ona, ali je dodala da deca iz celog sveta treba da shvate da će Deda Mraz strogo poštovati mere držanja fizičkog odstojanja.

Prema njenim rečima, deca na Badnje veče treba rano da idu na spavanje, a Deda Mraz će putovati širom sveta da bi delio poklone.

Deda Mrazovi su totalno odlepili. Neko ih je zajebao da se ljubav pokazuje punim kesama poklona

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
56 Shares
Share via
Copy link