Magazin Svet

Muškarac saznao da dečaku (5) nije biološki otac, pa ga ostavio u vrtiću

kina-decak-vrtic

Nakon što je otkrio da mu dečak nije biološko dete, otac u Kini ostavio je 5-godišnjaka u vrtiću. Dečaka nazvanog pseudonimom Xiao Rui otac je prošle nedelje ostavio u vrtiću u pokrajini Guangxi u južnoj Kini, izvestio je Jiangxi Morning Daily.

Xiaov otac, čiji identitet nije poznat, navodno je testom očinstva otkrio da nije dečakov biološki otac te je osoblju škole rekao da je „on sada njihov problem“.

Xiaov vaspitač, gospodin Chen, izjavio je da je dečakov ruksak bio pun odeće, a u njemu se nalazio i mobilni telefon, prenosi Index.

Nakon što je napustio dečaka, otac je navodno ostao u kontaktu s vrtićem, ali je odbio da dođe po njega. Gospodin Chen kasnije je svratio do Xiaove kuće i otkrio da je ona prazna.

Policija je kontaktirala dečakovog dedu i strica, ali obojica su ga odbila preuzeti. Nakon što je pet dana bio u vrtiću, njegova biološka majka najavila je da će ove nedelje doći po njega.

kina-decak-vrtic-2

Korisnici kineske društvene mreže Weibo ogorčeni su slučajem i žao im je dečaka.

„U ovim godinama trebao bi biti bezbrižan i igrati se, a njegov život je ovakav. Strašno“, napisao je jedan korisnik.

„Pogledajte ga, ovo je stvarno dirljivo. Dok su druga deca mažena i pažena, on se mora već sada suočiti s okrutnim svetom“, komentarisao je drugi.

Pitate me kako sam zaboravio rođeno dete u kolima? Sada ću vam reći kako

oznake
321 Shares
321 Shares
Share via
Copy link