Srbija Vesti

Da sam znala da je neko sklonio cveće, to nikada ne bih dozvolila, bez obzira na protokol

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepevčević osudila je danas izmeštanje položenog cveća sa Spomenika deci poginuloj u NATO bombardovanju na Tašmajdanu.

Kisić Tepavčević je za Tanjug rekla da je na ceremoniju odavanja pošte poginuloj deci došla neposredno uoči njenog početka, da nije videla da je cveće koje je ranije postavljeno privremeno uklonjeno i da to ne bi dozvolila da je videla.

– Da sam znala da je neko sklonio cveće koje je bilo položeno, to nikada ne bih dozvolila, bez obzira što pravila protokola to predviđaju.

Žao mi je što je protokol to uradio, ali to su pravila po kojima oni postupaju decenijama, nezavisno od toga ko je ministar, rekla je Kisić Tepavčević.

Kisić Tepavčević se izvinila svima koji su položili cveće na Spomenik poginuloj deci za vreme NATO bombardovanja i istakla da poštuje sve koji su se na taj način setili poginule dece.

Kisić Tepavčević je istakla i da je cveće, odmah po završetku ceremonije, vraćeno na spomenik.

Podsetimo, povodom obeležavanja godišnjice NATO bombardovanja ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić položili su venac na Spomenik deci stradaloj u NATO bombardovanju.

Neposredno pred polaganje venaca stradaloj deci u Tašmajdanskom parku, neko je pre ministarke Darije Kisić Tepavčević ostavio svoje cveće.

Međutim, venci su zasmetali delegaciji te su uklonjeni.

Snimak uklanjanja venca sa Spomenika deci stradaloj u NATO bombardovanju, koji je ubrzo postao viralan, izazvao je bes i nevericu.

Smetali su im venci koje je neko, PAZI SAD, pre njih stavio da oda poštu stradalima. Bruka i sramota.

Traže ostavku Kisić Tepavčević – krši mere i uništava radna mesta koja bi trebalo da čuva

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


257 Shares
257 Shares
Share via
Copy link