Magazin

Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu, gde su deca pametna i znaju ko je Dara Bubamara

Pevačice Dara Bubamara šokirala je javnost svojom izjavom o školovanju sina. Ona je u razgovoru za Kurir pričala o o odnosu sa bivšim mužem Milanom Kesićem i odgajanju njihvog sina Koste.

Darini komentari su izazvali lavinu reakcija. Evo šta je rekla o školovanju sina!

„Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu, tvoja mama je vrh! Moj Kosta bi u slučaju da ga neko zadirkuje za mamu opalio šamar i rekao mu, ne obraćaj mi se više. Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos“, rekla je Dara za Kurir.

O bivšem suprugu Milanu rekla je da joj je „na prvom mestu“, odgovarajući na pitanje šta bi poželela u 2020. godini.

„Da mi sin bude živ i zdrav, brat, prijatelji, bivši muž Milan. On mi je možda i na prvom mestu, on mi je deo porodice. Cenim ga kao čoveka, a mnogo se volimo kao prijatelji. Ne bih drugo da iznosim u javnost. On je najbolji čovek od svih muškaraca s kojima sam bila“, rekla je Dara.

Na pitanje da li će se možda pomiriti sa njim, zagonetno je odgovorila – „mi nismo posvađani“.

Srećne žene ne sede na bedemu, već se vozaju na skupocenim jahtama

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • A ko je „Dara Bubamara“ ? I kao predstavnik te neke njene…profesije za koju se svojegrudno iškolovala je “ dobar“ primer kojim putem normalna deca ne treba da idu…nek idu oni što znaju ko je ova osoba…

  • Treba da je stamota što brblja takve gluposti. Prikazuje sebe kao da je prostitutka. Pevačica bi trebala da je elegantna a ne ona koja ističe svoje vestačke grudi. Treba da izgleda elegantno i da je najbolji primer mladima, pogotovo svom detetu.

739 Shares
739 Shares
Share via
Copy link