Magazin

Silikoni 15.000 €, nos 7.000 €, zubi 18.000 €, procurio cenovnik Dare Bubamare

dara-bubmara-lift
Foto: Instagram/Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara nikada nije krila da je otkako se pojavila na srpskoj javnoj sceni uradila estetske operacije. Sem što neumorno koristi fotošop na društvenim mrežama, Dara je zategla lice, sredila nos i naravno uradila silikone.

Otkriven je navodni spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada, ali i „cenovnik“!

Dara je silikone u grudi stavila prvi put pre nešto više desetak godina, i kako je sama govorila menjala ih je nekoliko puta. Sada je ponosna vlasnica „sedmica“, a a te intervencije su folkerku koštale oko 15.000 evra, piše Kurir.

„Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala“, govorila je Dara za domaće medije.

Pevačica je za nov osmeh iskeširala 18.000 evra. Pisalo se da je Dara nove zube radila u Cirihu, a za kliniku u Švajcarskoj odlučila se jer su imali najsavremenije metode.

Prema sopstvenom priznanju, Bubamara je dopunjavala i usne nekoliko puta i to je uradila dok je bila u vezi sa 20 godina mlađim dečkom Tonijem. Cena kubika filera za usne je oko 150 evra, stoga se pretpostavlja da je Dara za usne, tokom godina dala oko 2.500 evra.

Najnovije fotografije ove folkerke svedoče da se podmlađivala, pa se pored operacije nosa, može uvideti da je ubrizgavala botoks u lice, i filere u jagodice. Ove „sitne“ kozmetičke intervencije koštaju oko 300 evra u beogradskim klinikama, a moraju se ponavljati na šest meseci kako bi lice izgledalo negovano.

Dara je navodno u Turskoj, kako su pisali mediji, smanjila nos, a taj zahtev u Turskoj košta između 4.000 i 7.000. evra.

Dara Bubamara poznata je po tome da često menja frizuru. Jedna je od prvih pevačica na ovim prostorima koja je dugo nosila kratku kosu raznih boja.

U poslednje vreme, pevačica nosi plavu dugu nadograđenu kosu, a nadogradnja kose od prirodne dlake visokog kvaliteta košta i 5 evra po pramenu, što znači da Dara na nadogradnju može da izdvoji i preko 1000 evra!

Dara Bubamara u nasilničkoj vožnji sa 164 na sat uleće u Novi Sad (VIDEO)

oznake

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.3K Shares
1.3K Shares
Share via
Copy link