Magazin Novi Sad

Dara Bubamara nastavlja da nervira Novosađane, jer nije teško biti ljakse (VIDEO)

dara don
Printscreen Collage

Sećate se Ace Lukasa koji preti radnicima Parking servisa gradonačelnikom Sinišom Malim, nakon što su mu “paukom” odneli auto ispred zgrade?

Nije to ni prvi ni poslednji slučaj u kojem se jasno vidi razlika između onoga šta neki mogu da učine, u ovoj državi i ovom društvu, bez ikakvih posledica i između postupaka običnog naroda, golje, koji ćuti i trpi bahatost najrazličitijih skorejevića, kriminalaca, biznismena, pevača i pevačica, pa čak i starleta i prostitutki.

Ko ih i zbog čega štiti, za čiji interes, te zašto je to svima postalo normalno, ostaje dilema za psihoanalitičare.

Dok oni ne urade svoju ekspertizu, stiže nam vest sa ulica Novog Sada gde još jedna estradna ličnost demonstrira svemoć i nezainteresovanost za zakonska ograničenja.

“Estradna pevačica Dara Bubamara nastavlja da nervira Novosađane parkiranjem svog iznajmljenog limenog ljubimca na nepropisna mesta po gradu. Među Novosađanima, a i šire, poznata je po bahatoj vožnji i parkiranju, a često se time hvali i na društvenim mrežama o čemu smo već pisali”, navodi se na Instagram stranici 192_rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

I eto, može i ovako. Zašto bi se onda bilo ko od vas, u zemlji bezakonja trudio da strahuje od mrtvog slova na papiru, zašto plaćati namete. zašto parkirati na propisanom mestu i zašto trpeti zulum kada vidimo da se u ovoj državi poštenje i vaspitanje u najmanju ruku smatra slabošću, a bahati i bezobrazni pojedinci ove osobine u današnje vreme tretiraju kao poremećaj socijalnog ponašanja.

Budi kao Aca, budi kao Dara. Nema poente biti fin. E baš tu smo negde došli na mapi ove naše betonske džungle.

Dara Bubamara u nasilničkoj vožnji sa 164 na sat uleće u Novi Sad (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
738 Shares
738 Shares
Share via
Copy link