Magazin

Ikodinović: Zašto veliki mangup ovako ne priča sa novinarima kad je neko od Evropljana pored njega

vucic konferencija

“Zašto veliki mangup ovako ne priča sa novinarima kad je neko od ‘Evropljana’ pored njega na konferenciji za štampu? Nevaspitani buzdovan”, napisao je proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Ikodinović na Tviteru, a preneo portal Direktno.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na jučerašnjoj konferenciji za medije po ko zna koji put je pokazao da ne dozvoljava bilo kome da istupi u prvi plan i samo je potvrdio diktaturu na delu. Naime, Vučić je zabranio novinarima da postave pitanja premijerki Ani Brnabić i ministru policije Nebojši Stefanoviću posle policijskih vežbi na Makišu.

Tako je novinar televizije N1 pokušao da pita nešto Brnabić i Stefanovića, ali je stigao odsečan odgovor:

– Samo ja danas odgovaram. Njih pitajte sutra i prekosutra kad sam ja u Turskoj – rekao je Vučić, a onda je, kako samo on to ume, počeo da likuje kako novinari nemaju šta više da ga pitaju, pošto on, tobože, sva pisanja i navode “rasturi u paramparčad”.

Ovakvo ponašanje prilikom obraćanja javnosti naišlo je na veliki odjek u javnosti, pa je najpre Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana prokomentarisao da je to ponašanje “posledica stolice u Vašingtonu”, nakon čega se oglasio i naš proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, koji se Vučiću obratio bez “dlake na jeziku”.

– Zašto veliki mangup ovako ne priča sa novinarima kad je neko od “Evropljana” pored njega na konferenciji za štampu? Nevaspitani buzdovan. “Možeš koliko hoćeš, ali ne možeš dokle hoćeš” – napisao je Ikodinović na Tviteru.

Pismo penzionisanog ratnog pilota: 10 razloga zašto sam žestoko protiv Vučića

PARTNERI SAJTA


2.6K Shares
2.6K Shares
Share via
Copy link