Vesti Vojvodina

To je on, crni panter snimljen kod Feketića ( VIDEO)

panter
Printscreen

Crni panter navodno je ponovo snimljen i to u blizini Feketića, a lovočuvari „Vojvodinašuma“ poslati su na teren kako bi to istražili.

To je medijima potvrdio Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove.

Ovaj put, životinja za koju se i dalje pretpostavlja da je panter, pojavila se 80 kilometara dalje od Apatina, kod Feketića, gde ju je snimio jedan poljoprivrednik.

Na snimku se vidi velika crna životinja kako velikom brzinom trči po oranicama.

„Ja radim tu u blizini, u prolazu sam ga video i pomislio da moram da ga snimim inače mi niko neće poverovati“, naveo je autor snimka za Telegraf.

Nemanja Ivanović, pomoćnik pokrajinskog sekretara za poljoprivredu za inspekcijske poslove, kaže za „Blic“ da su obavešteni o tom snimku.

„Snimak smo dobili i mi. Trenutno se radi na utvrđivanju autentičnosti, a na teren smo poslali službenike Lovočuvarske službe. Tokom pretrage će se koristiti dvogled i termovizijski optički uređaj“, rekao je Ivanović.

Podsetimo, ranije ovog meseca, pojavile su se tvrdnje da je crni panter viđen na teritoriji opštine Apatin, a na društvenim mrežama deljen je snimak na kojem se vidi crna životinja u blizini Banje Junaković.

Nekoliko dana trajala je potraga za životinjom u koju je bilo uključeno više nadležnih pokrajinskih službi, a tokom „lova“ korišćen je i dron.

Izvor: 021

Ovaj lik je glavni u potrazi za crnim panterom, ne razlikuje leoparda i geparda, frlja i brlja za sve pare

264 Shares
264 Shares
Share via
Copy link