Magazin

Svi pričaju o Željkovim čituljama: Jedan pokojnik, dve supruge i ožalošćeni članovi paralenih porodica

kolaž
Printscreen Collage

Dve čitulje, dve žene, puno dece i unučadi i jedan pokojnik. Društvene mreže na Balkanu „gore“ zbog slučaja dve ožalošćene porodice.

Jedno uz drugo stoje dva obaveštenja o smrti jednog muškarca, ali razlika je u ožalošćenoj porodici. Potpisane su dve supruge i više dece i unučadi.

„U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, svekar, tast i brat, gospodin Željko Pasarić iznenada preminuo u petak 19. V. 2023. u 73. godini života. Pogreb dragog pokojnika bit će u četvrtak 25. V. 2023. u 12.30 sati iz mrtvačnice na Miroševcu. Termin mise zadušnice bit će objavljen na pogrebu. Počivao u miru Božjem!“, stoji u obe čitulje.

U jednoj su kao ožalošćeni navedeni „supruga pred Bogom Štefanija, sin Marko, kćeri Martina i Andreja, unuke Franka, Nika i Karla, snaha Lana, zet Stanko te ostala tugujuća rodbina i prijatelji“. Drugu potpisuju supruga Lidija, sin Vinko, unuka Nea, snaha Tena, sestra Višnja s porodicom i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Nije poznato da li je ovo neka greška ili je „gospodin“ zaista imao dva braka, ali ekipu s društvenih mreža je ceo slučaj zaintrigirao, komentari samo pljušte.

„Ovo ni Nušić ne bi smislio“, „Ja navijam za suprugu pred Bogom, Štefaniju“, „Ako neko ide na tu sahranu, obavezno da snima i da postavi snimak ovde“, neki su od njih.

Izvor: Večernji list / Nova.rs

Od porno glumice i Maradone do kraljice i Prodidžija, Balkanci su sve ožalili u čituljama (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link