Beograd Magazin

Građani ponovo napadali radnike Čistoće jer nas zaprašuje KORONOM

goran vesić
Foto: Sekretarijat za informisanje

U Beogradu se ponovo desio napad na radnike Gradske čistoće dok su prašili komarce jer nas navodno prskaju koronom. Goran Vesić je objasnio da je napad prijavljen policiji, kao i da će danas komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad.

Još jedan napad na radnike Gradske čistoće zabeležen je u utorak uveče u Beogradu.

Kao i u prethodnih nekoliko slučajeva, radnici su napadnuti od strane građana koji su ih optuživali da ih zaprašuju koronavirusom, što je potvrdio i zamenik gradonačelnika Goran Vesić objavom na svom Fejsbuk profilu.

– Kod stadiona u Vinči nekoliko ljudi napalo ekipu Gradske čistoće koja prska komarce! Pre nekoliko dana sličan napad se dogodio u sred dana u Sremčici – napisao je Vesić.

Dodao je da su se na terenu sinoć nalazile 33 ekipe i to devet topova sa toplim zamagljivačima, 16 geba sa tamnim zamagljivačima, dve ekipe na poslovima uništavanja larvi i šest ekipa koje rade sa čamaca.

– Ludaci koji su napali ekipu koja prska komarce pokušali su da unište vozilo i tvrdili su da ih iz vozila prskaju koronom. Na snimku svi mogu da vide lice jednog od huligana. Protiv ovih napadača sutra (sreda) će biti podnete krivične prijave. Napad je prijavljen policiji, a od sutra (sreda) će komunalna milicija uz pomoć policije reagovati na svaki napad- naveo je Vesić.

Izvor: 24.sedam.rs

Beograđani napali radnike Čistoće jer ne praše komarce nego nas prskaju koronom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Mozda ne prskaju iz pikapa ali svaki dan nas necim zaprasuju i samo trazimo da se tacno ispita cime i koja je svrha toga jer znamo da to nema veze sa klimatskim promenama (mozda upravo suprotno jer je su bas nenormalne temperature).

90 Shares
Share via
Copy link