Balkan Magazin

Ovo je prva žrtva ubice sa Cetinja, na njene oči joj ubio 2 sina a onda pucao i u nju (FOTO)

Nataša i deca
Foto: Društvene mreže

Medicinska sestra Nataša Pajović Martinović i njena dva sina bili su prve žrtve masakra na Cetinju koji je juče (12. avgust) izveo pomahnitali Vuk Borilović.

Ubio Marka i Mašana pred očima majke

U masakru na Cetinju stradali su njeni sinovi jedanaestogodišnji Marko i tri godine mlađi Mašan.

Prema prvi podacima istrage, Borilović kome je “pukao film” juče je došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići.

Kod kuće su bila samo deca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće.

Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije – kako i šta tačno, nikome nije poznato. Pomahnitali Borilović uzeo je oružje i zapucao – najpre u decu, koja su pokušala da se sakriju iza vrata, a potom u Natašu. Mališani su preminuli na licu mesta, a nesrećna žena podlegla je povredama u bolnici.

Borilović je nakon toga pozvao njenog supruga Miloša na telefon i rekao mu: “Pobio sam i tvoju i moju porodicu”, a onda je krenuo dalje u svoj krvavi pir.

natasa
Foto: Društvene mreže

Promenio se, bio je podozriv prema svima

Kako prenosi Standard.me nakon razgovora sa ljudima iz naselja Medovina, Borilović je bio u poslednje vreme izuzetno podozriv, nepoverljiv prema komšijama sa kojima godinama živi, pokazivao je i neke znake paranoičnog ponašanja, ali ipak niko nije mogao da nasluti što će se 12. avgusta desiti u crnogorskoj prestonici.

Komšijama se nije mnogo obraćao niti sa njima razgovarao.

– Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara… Bio je radan i vredan čovek, ali u poslednje vreme je bilo upadljivo da se povukao. Došao bi na posao, uradio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je voleo, a koga nije voleo i to mu se videlo – ispričao je kasno sinoć ( 12, avgust) za Pobjedu jedan od Borilovićevih kolega iz NP “Lovćen”, navodeći da ovakav masakr može biti rezultat jedino pomračenja uma, prenosi Standard.me.

Rekao je ujaku, “Ko je tebe poslao” i hladnokrvno ga upucao

Među žrtvama masakra našao se i ujak napadača, koji je kad je čuo za krvavi pir sestrića krenuo da ga spreči u daljem pohodu na komšije. Njega je, kako navodi očevidac, sestrić ubio jednim hicem u predelu grudi.

– Goran je rekao ‘stani Vučko’, a ovaj njemu ‘šta stani, ko te poslao  nakon čega je ispalio hitac i ubio ga-ispričali su očevici.

Vuk Borilovic
Foto: Printskrin/Facebook, Vuk Borilović sa svojom suprugom i troje dece

Jedan od komšija koji je izašao da vidi šta se dešava pukom srećom je ostao nepovređen i ako je bio na nišanu Borilovića, jer je puška zakočila što mu je dalo vremena da pobegne i sakrije se.

Borilović je pucao na svakoga ko mu se isprečio, pa i na policiju. Tom prilikom je teško ranio službenika policije, piše Standard.me.
Nakon nezapamćene tragedije čitavo Cetinje je u šoku, većina ne može da shvati šta je nagnalo njihovog, uzornog sugrađanina da nešto ovako napravi.

Izvor: Mondo, Standard.me

Hronologija masakra na Cetinju, prvo ubio 2 dečaka i majku, zvao im oca da se pohvali a onda krenuo redom po komšiluku

OGLAS

673 Shares
673 Shares
Share via
Copy link