Magazin Srbija

Uhapšen direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradišu, napao ženu i njenu porodicu pred bebom

danijel-zivanovic
Foto: Facebook/Danijel Živanović

Vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Živanović (37), uhapšen je zbog sumnje da je fizički nasrnuo na svoju suprugu, njenu majku i brata, potvrđeno je za portal Telegraf.rs iz Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu.

Kako je rečeno za pomenuti portal , njemu je juče, kada se događaj za koji se sumnjiči desio, određeno 48-časovno zadržavanje, a fizičkom je prethodilo verbalno nasilje.

– Nešto se desilo prepodne, nešto popodne. On je osumnjičen da je tokom prepodneva nasrnuo na suprugu, a kasnije i na taštu i šuraka. On je u policiji dao izjavu u vezi sa tim događajem i njemu su određene hitne mere po zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Nakon uzimanja izjave od strane tužilaštva, dato je odobrenje da se zadrži i da se u roku od 48 sati dovede kod javnog tužioca da bi bio saslušan po krivičnoj prijavi – rečeno je iz Tužilaštva.

Kako su kazali u odgovoru na pitanja medija, događaju je prisustvovala beba od par meseci.

– Beba nije žrtva nasilja. Bila je u kući s majkom, gde se događaj dešavao – rečeno nam je.

Prema informacijama Tužilaštva, u odnosu dvoje supružnika nema ranijih prijava nasilja.

– Ovo je prvi put da je nasilje prijavljeno. Da li ga je bilo, a da nije prijavljeno, tek ćemo saznati – rekli su nam dodajući da su žrtve nasilja zadobile lakše telesne povrede.

Poznati detalji napada na ženu u Zemunu, tukao je partner koji ima 150 krivičnih prijava (VIDEO)

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

97 Shares
Share via
Copy link