Magazin

Odgovor gradonačelnika kada će Zrenjanin dobiti pijaću vodu je duboko uznemirujuć i bolje ga je ni ne gledati

Petnaestogodišnja zabrana za upotrebu vode za piće iz zrenjaninskog vodovoda i dalje je na snazi, dok gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić tvrdi da je pitanje dana kada će Zrenjaninci moći da piju gradsku vodu.

Novinar kikindske televizije KTV Danijel Radić sačekao je gradonačelnika Zrenjanina na parkingu Gradske kuće, kako bi ga pitao zašto laže građane Zrenjanina da će dobiti zdravu pijaću vodu.

Pogledajte njegovu reakciju.

Sačekao sam gradonačelnika Zrenjanina jutros na parkingu Gradkse kuće da bi ga pitao zašto laže građane Zrenjanina da će dobiti zdravu pijaću vodu.Pogledajte njegovu reakciju!

Gepostet von Danijel Radic am Donnerstag, 13. Februar 2020

Dan nakon objave ovog video-snimka, isti novinar je na društvenoj mreži Facebook objavio dokaze o navodnim pretnjama koje mu je uputio sin gradonačelnika – Danilo Janjić.

Danilo Janjić, sin gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića juče u 14h, nakon objavljivanja istine u vezi sa fabrikom…

Gepostet von Danijel Radic am Freitag, 14. Februar 2020

Pravda na delu – Vojvođanin dobio spor pa više ne mora da plaća vodu!

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Danijel Radić, novinar?!!! Hahahahah. Ljudi, nasmejaste nas. Nikad bio. Ali poslanik SRS u Pokrajini — jeste. Opet im zavrnuli budžetske česme pa krenuli da reketiraju poluistinama? Tugo moja pregolema! KTV je Aldžazira ali kao suprotnost, kič, šund, prostakluk, goli i bosi radnici, i gazde s lokalima i više limuzina… Da, Radić je SRS gazda…

965 Shares
965 Shares
Share via
Copy link