Magazin

“Dok se mi veselimo, ne zaboravite da neki mladi u pritvoru čekaju Novu godinu”: Cane nas je jednom porukom vratio u realnost

cane-docek-novi-sad

Partibrejkersi su sinoć nastupili u Novom Sadu, na sceni smeštenoj na Trgu prote Mihaldžića. Njihov nastup uveo je publiku u novu 2024. godinu, a Cane je jednom rečenicom sve instant vratio u realnost.

„Dok se mi danas veselimo, dok čekamo Novu godinu, ne zaboravite da neki mladi u pritvoru isto čekaju Novu godinu. Budite sa njima, mislima i srcem“, rekao je Cane.

Podsetimo Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana za četvoro učesnika protesta ispred Skupštine Beograda koji su osumnjičeni za nasilničko ponašanje na javnom skupu „u sticaju sa pozivanjem na nasilnu promenu ustavnog uređenja“.

„Bravo care“, „dubok naklon“, samo su neki od komentara.

Zoran Kostić Cane, poznat je po svojim upečatljivim stihovima, koji su jedan od glavnih razloga zašto su pesme „Ono što pokušavam“, „1000 godina“, „Hipnotisana gomila“ i druge remek-dela domaćeg rokenrola.

Njegovi citati sa natupa se pamte, kao i intervjuii. Nedavno je u gostovanju kod voditeljke Miljane Nešković u podkastu Snaga uma rekao:

„Umiru nam deca. Nemamo šta da jedemo. Priroda je sje*ana. Šta ćemo da radimo? Klimatske promene. Mi nemamo vremena Miljana. Nemamo vremena. Izgubili smo vreme udovoljavajući glupacima, a onda su glupaci ukapirali da su u pravu i onda su nam na javi napravili stravu“, rekao je on u podkastu Snaga uma, a delovi njegovog odgovora na voditeljkino pitanje već se dele na društvenim mrežama.

Cane Partibrejkers o Srbima i prirodi: Profit ne voli dušu, ispod nogu „Pobednika“ izliva se kenjara

Izvor: City magazin

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link