Srbija Vesti

“On mora da umre”, Čanak na hrvatskoj televiziji pozvao na smrt Putina

čanak
Printscreen

“U Ukrajini se brani zapadna civilizacija i zato Vladimir Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. Da li će se baciti kroz prozor, ili će se ubiti ili će piti čaj sa novičokom. Nešto će se desiti”, izjavio je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, Nenad Čanak, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u, prenosi Nova.rs.

Prema njegovim rečima, a kako prenosi Blic, Putina je opsela čitava priča da je neverovatno moćan, i pod tim utiskom je upao u Ukrajinu i, kako kaže, tu pogrešio.

– Umesto da se zadržao na Krimu on dođe u poziciju da hoće da osvoji Ukrajinu. Na Ukrajini se brani evropska civilizacija. Putin ovo živ ne može da završi. Putin mora da umre. (…) On ovo ne može da preživi. Na njegovo mesto će doći neko koga će Zapad sa olakšanjem dočekati kao reformatora, rekao je Nenad Čanak.

Izvor: Nova.rs

Hteli su da ubiju “Putinov mozak”, u atentatu na ruskog filozofa slučajno ubijena njegova ćerka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Ekipa Luftike

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Ko još sluša i gleda ovog debelog vepra? Njegov sin je pravi Srbin, stidi se ove spodobe!

  • E ti ces bas da kazes ko treba da umre! Ti treba da umres, izdajice roda svoga

  • Ko si ti da kazes ko treba da umre a ko ne ??? Sram da te bude stoko debilna a nekada sam te mozda i simpatisao ali si mi se zgadio sa tvojim izjavama !

    • Vešte,pripazi se da ti ne rikneš pre njega.Mnogo laješ,a arsenika je u izobilju.Dosad si bio budala i debil.A sad bi da glumiš Boga na HRT i da odlučuješ ko će da živi ,a ko da umire.Eeee taj Putin će na kraju uzeti šta je zacrtao,a ti i čitava tvoja Zapadna Evropa možete da sisate…..

  • Govedo obicno i to ono brdsko ,samo debelo ,trut naj obicniji , zasto uopste objavljujete sta ova stoka kao ima da kaze.

  • Zapadna civilizacija veliča nacizam i obećava svetlu budućnost nacistima! Nikoga ko to čini, pa ni Ukrajinu ne treba podržati! Čanak je inače politički profiter, poznat po nasilnim ispadima i pozivima da nekog treba ubiti, tako da mu nacizam oslikava misli! Za delo neka se prijavi u ukrajinske dobrovoljce!

  • Ne razumem zAšto se debela svinja ne prijavi u Ukrajinsku vojsku kao dobrovoljac, da brani Zapadne vrednosti odnosno vrednote.

1K Share
1K Share
Share via
Copy link