Svet

Bugarska akciona komedija: Fudbaler se urnebesno bacio sa nosila, usledio rusvaj (VIDEO)

Foto: screenshot

Fudbal često zna da ispiše najlepše bajke ili drame, posebno u poslednjim, ključnim momentima utakmice. Te trenutke fanovi prepričavaju godinama, pa i decenijama. Ali da fudbal zna da režira i odličnu komediju, sa elementima akcije, uverili su nas igrači na utakmici treće lige bugarskog prvenstva.

Pred kraj utakmice između Balkana iz Botevgrada i Belasice, u kojoj su domaćini vodili sa 2:1, igrači Balkana su rešili da ukradu malo vremena.

To ne bi bilo ništa iznenađujeće, jer fudbaleri često znaju da pribegnu nečasnim potezima, posebno ako im na ruku ide rezultat, ali ovo što je uradio jedan bugarski fudbaler prevazilazi sve granice.

Ubrzo nakon gola, viđena je komična scena koja će vas naterati da se zacenite od smeha.

Jedan igrač Balkana, koji je burno slavio, nakon toga se samo bacio na zemlju i počeo da folira povredu. Igrači gostiju su bili besni, dok se sudija smejao, shvativši o čemu je reč. Smejali su se i saigrači „povređenog“ igrača dok su ga „istezali“.

Moralo je da uđe čak i medicinsko osoblje, a posle konsultacija sa lekarom stavljen je na nosila, kako bi ga izneli sa terena.

Međutim, usledio je pravi cirkus kada se igrač bacio sa nosila ne bi li ponovo nastavio da glumi. Na to je burno reagovao trener gostiju, koji je počeo nešto da dobacuje pored aut linije, ali mu ni fudbaler, iako „povređen“, nije ostao dužan i sa nosila se prozivao sa njim.

Nekoliko igrača je potrčalo potom ka gostujućem terenu, koji je bio spreman na obračun, pa je došlo do veće gužve, ali se sve ipak na kraju brzo smirilo.

Izvor: Telegraf

Kruševački huligani upali u teren na meču kadeta i pretukli decu iz Subotice (VIDEO)

15 Shares
Share via
Copy link