Magazin Srbija

Brnabić: Nije otklonjena pretnja od atentata na Vučića, Zvicer ima političkog nalogodavca

ana-brnabic-rio-tinto
Foto: Instagram/Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da još „nije otklonjena bezbednosna pretnja po život predsednika Aleksandra Vučića, verujem da hoćemo, ali moramo da nastavimo da radimo danonoćno“, kako bi sprečili atentat.

– Na žalost u ovom trenutku svi oni za koje Evropol ima dokaze da su umešani u planiranje atentata na predsednika Vučića su van dometa naših bezbednosnih službi. Mi ne možemo da dodjemo do njih. Tu je dvoje crnogorskih državljana. Neki su državljani Evropske unije i država van nje – rekla je Brnabić za Radio televiziju Srbije.

Ona je rekla da „apsolutno“ veruje da Radoje Zvicer, koji je označen kao organizator grupe za izvršenje atentata, ima političkog nalogodavca.

– Apsolutno sam sigurna, ne bih dalje govorila o tome. Ne bi mogao da postane tako jak, niti da razgrana svoju mrežu na takav način, ni da postane jedan od, na svetskom nivou najozloglašenijih kriminalaca da nije imao i da nema takvu podršku – rekla je Brnabić.

Ona je naglasila da „apsolutno“ veruje našim bezbednosnim službama i da su njeni pripadnici spremni da žrtuju svoj život ako je potrebno da bi sačuvali Vučića.

Saša Janković: Planovi za atentat na Vučića prvi put stvarni

Izvor: Beta

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link