Magazin

Britanci ismejali Balkaniku i Srbiju proglasili pobednikom u tri kategorije

Sanja Ilić i Balkanika sa numerom „Nova deca“ predstavljali su Srbiju na ovogodišnjem Evrosongu. Naši predstavnici zauzeli su 19. mesto na tradicionalnom pevačkom takmičenju, što ruku na srce, i nije neki zavidan rezultat. Takođe, komentari na njihov nastup bili su vrlo podeljeni.

Britanski „Dejli mejl“ napravio je listu „hejterskih“ kategorija u koje su svrstali, prema njihovom mišljenju, najgore nastupe sa ovogodišnje Evrovizije u Lisabonu.

Srbija je kao pobednik osvanula u čak tri kategorije.

Balkanika

Za sastavljanje ove liste bio je zadužen britanski kolumnista Džim Šeli, koji nije bio blagonaklon kada je u pitanju nastup naših predstavnika.

Prva kategorija u kojoj se našla grupa Sanja Ilić i Balkanika jeste „najgori trikovi na bini„, i to zahvaljujući flautisti Ljubomiru Dimitrijeviću kojeg je opisao kao „starca koji stoji sa strane na stubu, nosi tamne naočare i duva u Panovu frulicu“.

Prvo mesto, Balkanika je osvojila i u kategoriji „najgori plagijat„. Naime, Šeli je naš nastup nazvao kopijom spota za pesmu „Bohemian Rhapsody“ grupe „Queen“.

Treća „hejterska“ kategorija u kojoj je Srbija odnela pobedu jeste „najstrašniji snagator koji izgleda kao satanista“, a ovu titulu poneo je pevač Balkanike Mladen Lukić.

balkanika 2

Među ostalim kategorijama bile su i „najgori preterano emotivan nastup plesača“, „najveći fan Bjork“, „najoptimističnija interpretacija“ i druge.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

231 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap