Recepti

Brinetta – čokoladni delikatesi zaboravljenih ukusa

U želji da ožive davno zaboravljene ukusi i mirisi pravih domaćih čokoladnih poslastica, nastala je Brinetta, novi brend čoko delikatesa. Zasad je Brinetta prisutna samo na beogradskom tržištu, a uskoro će moći da se nađe i u Novom Sadu.

Iza ovog čokoladnog koncepta, stoji jedna mlada mama, koja je odlučila da se oproba u onome što su joj oduvek  govorili da radi najbolje – poslastice! U početku hobi i razonoda, danas pravi mali biznis. Kako se ispostavilo, čokolada je bila prvi, jedini i pravi izbor!

brinetta-cokolade-delikatesi
Facebook stranica Brinetta

U mnoštvu kalupa i formi ideje su se same rađale. Stizale su različite želje, porudžbine, ukusi a i lična satisfakcija je bivala sve veća. Dečiji rođendani, druženja, godišnjice braka, slave, važne poslovne proslave – svuda je bilo mesta za Brinettu. Jer, kakva god da je prilika, “Brinetta” će kreirati za vas savršene slatke zalogaje, spravljene od najfinije čokolade. Svoje delicije obogatiće uvek svežim voćem i apsolutno najfinijim kremastim filom. I sve to bez trunke dodataka prehrambenih boja, ukusa i mirisa.

poslastice-brineta
Facebook stranica Brinetta

Ljubav, strpljenje i kvalitet proizvoda, učinili su da ono što je nekad bio hobi, danas postane svojevrstan brend, prepoznatljiv po ukusu i izgledu. Svaka nova porudžina ovde je samo još jedan motiv više za istraživanje, otkrivanje i spravljanje još savršenijih Brinetta slatkih zalogaja.

Saznajte kojih je 10 vina najskupljih u Novom Sadu

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
70 Shares
Copy link