Magazin

Šuška se da Bred Pit ima novu i 20 godina mlađu devojku (FOTO)

Proslavljeni holivudski glumac Bred Pit navodno je u vezi sa švedskom pevačicom Like Li, autorkom svetskog hita „I Follow Rivers“.

Glasine da su 58-godišnji glumac i 34-godišnja pevačica „u tajnoj vezi“ zavrtele su se u svetskim medijima pre nekoliko dana, uprkos tome što par nikada nije fotografisan zajedno.

Spekulacije su pojačane popularnom Instagram stranicom za tračeve „Deukmoi“, koja je tvrdila da su njih dvoje „samo prijatelji“.

Međutim, izvor za „The Sun“ povezao je par i tvrdi da Like živi tri minuta vožnje od Breda, što čini ovu tajnu romansu jednostavnijom za sakrivanje.

brad-pitt-lykke-li

Navodno je njihova veza započela sredinom 2021. godine.

Međutim, Bred je i ranije bio povezivan sa drugim poznatim, ili nepoznatim ženama. Još od kada se rastao od Anđeline Džoli, mediji su ga povezivali sa Neri Oksman i Nikol Poturalski.

Iako razveden od Anđeline Džoli, sa kojom se razišao još 2016. godine, Bred je i dalje u sudskim sporovima sa bivšom suprugom oko starateljstva nad petoro zajedničke dece.

Like Li najpoznatija je po svom velikom hitu „I Follow Rivers“, a imala je i nekoliko kolaboracija sa velikim holivudskim muzičkim zvezdama, uključujući i producenta Marka Ronsona, koji je takođe radio sa Majli Sajrus i Lejdi Gagom.

Bred Pit u invalidskim kolicima – fanovi na aparatima!

32 Shares
Share via
Copy link