Magazin Poznati

Poznata srpska pevačica ugrizla majku, pa nestala bez traga: “Iz tog stana se stalno čuju urlici”

dunja-ilic
Dunja Ilić Foto: Instagram/dunya_mithra_ilic

Ajla Begović, poznatija javnosti kao Dunja Ilić, našla se u centru skandala pre par dana kada se sa svojim članovima porodice sukbila oko nasledstva, pri čemu je, prema sopstvenom priznanju, ujela majku.

Nakon toga Dunja Ilić je na svom Instagram profilu iznela niz optužbi na račun Milana Stankovića u kojima je navodila da se pevač bavio navodno iskorišćavanjem maloletnika.

Posle ovih objavi nekadašnja pevačica je nestala sa društvenih mreža, a po mreži „X“ kružu apel koji je uputila komšinica njene majke.

Kako se navodi, Ilićeva se već danima nikome ne javlja, takođe, nije aktivna na društvenim mrežama.

– Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu – objava je komšinica njene majke na ovoj društvenoj mreži, piše „Telegraf„.

Dunja Ilić iznenadila je svoje pratioce kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

– Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je Dunja za „Blic„.

Pevačica se udala za bogataša i prošla golgotu, tretirao je kao poslugu, pa je pretukao zbog koleginice

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

10 Shares
Share via
Copy link