Magazin Poznati

Bred Pit slavio 59. rođendan u društvu svoje 30 godina mlađe devojke i poznatih prijatelja

ines i bred
Foto: JIM SPELLMAN/GETTY; MICHAEL TRAN/AFP/GETTY

Nakon burnih godina, sudskih sporova i emotivnih lomova, čini se da je holivudski glumac Bred Pit pronašao novu ljubav koja se sada pojavila i na proslavi njegovog rođendana.

Glumac i mlada dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija (40), viđeni su na proslavi njegovog rođendana u restoranu u Holivudu.

Bred Pit pre dva dana proslavio je 59. rođendan i to u društvu svoje, kako strani mediji pišu, 30 godina mlađe devojke Ines de Ramon (29).

Glumac i mlada dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija (40), viđeni su na proslavi njegovog rođendana u restoranu u Holivudu, a osmesi na njihovim licima govorili su da im je jako lepo zajedno.

bred
Foto: BACKGRID

Bred i Ines su snimljeni kako izlaze iz automobila pre nego što su krenuli na njegovu proslavu. Pit je za slavlje odabrao ležernu kombinaciju pantalona i sive košulje dugih rukava, a Ramon je nosila braon kaput sa krznom.

Podsetimo, glasine da su glumac i Ines zajedno počele su u novembru kada su viđeni zajedno na koncertu Bona Voksa u Los Anđelesu.

Pit i de Ramon navodno su zajedno stigli na koncert pre nego što su se pridružili Sindi Kraford, Randeu Gerberu i Šonu Penu.

Tada su fotografirani kako se drže za ruke i delovalo je kao da uživaju u zajedničkom druženju.

Izvor: Telegraf

Bred Pit (58) pao na piletinu, ne skida ruke s mlađane Ines (29) (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
91 Shares
Share via
Copy link